folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Bir Bayan Arkadasımın Adını Kullanarak Eskort Gibi Nosunu Dagıtıyorlar

Bir Bayan Arkadasımın Adını Kullanarak Eskort Gibi Nosunu Dagıtıyorlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

geçmiş olsun 

savcılık çözebilir.

operatör nosunu değişebilir.

yalnız şöyle bir durum dikkatimi çekti 

kişinin vpn tor vs. kullanamayacak kapasitede olduğunu belirten sen böyle bir durumda nereye başvuracağını bilmeyen yine sen ;)

bağlı olduğum tek örgüt İNSANLIK
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

Yasal yolla bi çözüme ulaşmıyor iş, tüm kanıtlarla gittik gene aynı olaydan geçen sene, daha ne arayan var ne soran. Böyle milletin adaletin amk

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

valla sevgilin falan değilse hiç kurcalama, kahraman olmak güzel birşey de hiçbir zaman öyle olmuyor. sonunda sen suçlu oluyorsun ya da senin kadar istekli çıkmıyorlar -halbuki onların başına gelmiş. boşver yani hocam kahramanlığa gerek yok, kendisi telefon numarasını değiştirsin.

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek
    do_som bunu yazdı

baba kıza yardım edeyim dedim benim başım agrıdı yok ya prensip sahibi olmak lazım vallaha kendi mevzun dışında hiç üstelemiyiceksin birşeyleri.

yapan belli 30 kişi adamın anasına sövdü  orospu cocuguyla bir ben kavga eder şekilde kaldım

en son böyle götlük askerde oldu  30 kişi emre itaatsizlik ettik bi benle arkadas tutanak yedi 

böyle işte amk yardımda etmiyiceksin

hoşgeldin burası dünya bu işler hep böyle

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı

valla sevgilin falan değilse hiç kurcalama, kahraman olmak güzel birşey de hiçbir zaman öyle olmuyor. sonunda sen suçlu oluyorsun ya da senin kadar istekli çıkmıyorlar -halbuki onların başına gelmiş. boşver yani hocam kahramanlığa gerek yok, kendisi telefon numarasını değiştirsin.

tamda böyle oldu kızdan cok benim başım agrıdı :D  

Toplam Hit: 3246 Toplam Mesaj: 16
savcılık