Bir Bayan Arkadasımın Adını Kullanarak Eskort Gibi Nosunu Dagıtıyorlar
-
geçmiş olsun
savcılık çözebilir.
operatör nosunu değişebilir.
yalnız şöyle bir durum dikkatimi çekti
kişinin vpn tor vs. kullanamayacak kapasitede olduğunu belirten sen böyle bir durumda nereye başvuracağını bilmeyen yine sen ;)
-
Yasal yolla bi çözüme ulaşmıyor iş, tüm kanıtlarla gittik gene aynı olaydan geçen sene, daha ne arayan var ne soran. Böyle milletin adaletin amk
-
valla sevgilin falan değilse hiç kurcalama, kahraman olmak güzel birşey de hiçbir zaman öyle olmuyor. sonunda sen suçlu oluyorsun ya da senin kadar istekli çıkmıyorlar -halbuki onların başına gelmiş. boşver yani hocam kahramanlığa gerek yok, kendisi telefon numarasını değiştirsin.
-
do_som bunu yazdı
baba kıza yardım edeyim dedim benim başım agrıdı yok ya prensip sahibi olmak lazım vallaha kendi mevzun dışında hiç üstelemiyiceksin birşeyleri.
yapan belli 30 kişi adamın anasına sövdü orospu cocuguyla bir ben kavga eder şekilde kaldım
en son böyle götlük askerde oldu 30 kişi emre itaatsizlik ettik bi benle arkadas tutanak yedi
böyle işte amk yardımda etmiyiceksin
hoşgeldin burası dünya bu işler hep böyle
-
ozgunlu bunu yazdı
valla sevgilin falan değilse hiç kurcalama, kahraman olmak güzel birşey de hiçbir zaman öyle olmuyor. sonunda sen suçlu oluyorsun ya da senin kadar istekli çıkmıyorlar -halbuki onların başına gelmiş. boşver yani hocam kahramanlığa gerek yok, kendisi telefon numarasını değiştirsin.
tamda böyle oldu kızdan cok benim başım agrıdı :D