Bir Beat Denemesi Daha
-
Haci kizmada kotu bea )))) ozellikle degisik ataklar bul kendine :) 10 sn lik melodiyi cevire cevire 2 bucuk dakika yapmissin, baydi valla.
Ozellikle o atak baydi beni )))
-
dıpdrırıpdıpdırırıprıp :D atak bi yerden sonra beyinini gıdıklıyo insanın . ritm süper ama atakları biraz süsle hocam manyak bişey çıkacak bundan
-
necroshine bunu yazdı:
-----------------------------Haci kizmada kotu bea )))) ozellikle degisik ataklar bul kendine :) 10 sn lik melodiyi cevire cevire 2 bucuk dakika yapmissin, baydi valla.
-----------------------------yok dai senin yorumların & eleştirilerin gayet yerinde =) yapıcı eleştiriye açığım :)
@uğur: amq sen yap o zaman reasonda bişilerde görelim :F bulmuşda kılsız istiyo :D :P
@ephesus: süslenebilir elbet,ama açıklamayı yaptım :D öylemesine ve amatörce denemeler bunlar :) ayriyeten kaynak dosyasınıda verdim, uraşın işte üstünde kullanın dai :D :P
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------necroshine bunu yazdı:
-----------------------------Haci kizmada kotu bea )))) ozellikle degisik ataklar bul kendine :) 10 sn lik melodiyi cevire cevire 2 bucuk dakika yapmissin, baydi valla.
-----------------------------yok dai senin yorumların & eleştirilerin gayet yerinde =) yapıcı eleştiriye açığım :)
@uğur: amq sen yap o zaman reasonda bişilerde görelim :F bulmuşda kılsız istiyo :D :P
@ephesus: süslenebilir elbet,ama açıklamayı yaptım :D öylemesine ve amatörce denemeler bunlar :) ayriyeten kaynak dosyasınıda verdim, uraşın işte üstünde kullanın dai :D :P
-----------------------------tek düze giden diyen arkadaşlar hiç şarkıların enstrümantal halini dinlemediniz galiba :)
edit : flin sound voice'leri var onları kullanarak belirli saniye aralıklarla produced by xxxx felan okut kullanamazlar özelleride :)
-
ugur0 bunu yazdı:
-----------------------------
reason tek gecerim:D:D hala tam kavrayamadim programi ama olsn guzel yinede
-----------------------------
+1
-
DaSpOnGe bunu yazdı:
-----------------------------tek düze giden diyen arkadaşlar hiç şarkıların enstrümantal halini dinlemediniz galiba :)
edit : flin sound voice'leri var onları kullanarak belirli saniye aralıklarla produced by xxxx felan okut kullanamazlar özelleride :)
-----------------------------Biliyorum taglamayı da, sevmiyorum be :D zaten beatmakerlık yapayım beat satayım gibi bi amacım yok, kendi keyfime takılıyom öyle.onun için her yaptığım şeyi nete koyma ihtiyacı duymuyorum :)
Beatler tek düze gider ama arada deişiklik gerekli,biraz daha süslenebilirdi yani.Sende haklısın tekdüze diyenlerde haklı :D