Bir Beat Denemesi Daha

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

Haci kizmada kotu bea )))) ozellikle degisik ataklar bul kendine :) 10 sn lik melodiyi cevire cevire 2 bucuk dakika yapmissin, baydi valla.

Ozellikle o atak baydi beni ))) 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek
    dıpdrırıpdıpdırırıprıp :D atak bi yerden sonra beyinini gıdıklıyo insanın . ritm süper ama atakları biraz süsle hocam manyak bişey çıkacak bundan

Avukat/Hukukçu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

necroshine bunu yazdı:
    -----------------------------

Haci kizmada kotu bea )))) ozellikle degisik ataklar bul kendine :) 10 sn lik melodiyi cevire cevire 2 bucuk dakika yapmissin, baydi valla.

yok dai senin yorumların & eleştirilerin gayet yerinde =) yapıcı eleştiriye açığım :)

@uğur: amq sen yap o zaman reasonda bişilerde görelim :F bulmuşda kılsız istiyo :D :P

@ephesus: süslenebilir elbet,ama açıklamayı yaptım :D öylemesine ve amatörce denemeler bunlar :) ayriyeten kaynak dosyasınıda verdim, uraşın işte üstünde kullanın dai :D :P

:)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

wasd bunu yazdı:

necroshine bunu yazdı:

yok dai senin yorumların & eleştirilerin gayet yerinde =) yapıcı eleştiriye açığım :)

@uğur: amq sen yap o zaman reasonda bişilerde görelim :F bulmuşda kılsız istiyo :D :P

@ephesus: süslenebilir elbet,ama açıklamayı yaptım :D öylemesine ve amatörce denemeler bunlar :) ayriyeten kaynak dosyasınıda verdim, uraşın işte üstünde kullanın dai :D :P

tek düze giden diyen arkadaşlar hiç şarkıların enstrümantal halini dinlemediniz galiba :)

edit : flin sound voice'leri var onları kullanarak belirli saniye aralıklarla produced by xxxx felan okut kullanamazlar özelleride :)

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek
    ugur0 bunu yazdı:
    reason tek gecerim:D:D hala tam kavrayamadim programi ama olsn guzel yinede
    +1 
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wasd
    wasd's avatar
    Erkek

DaSpOnGe bunu yazdı:

tek düze giden diyen arkadaşlar hiç şarkıların enstrümantal halini dinlemediniz galiba :)

edit : flin sound voice'leri var onları kullanarak belirli saniye aralıklarla produced by xxxx felan okut kullanamazlar özelleride :)

Biliyorum taglamayı da, sevmiyorum be :D zaten beatmakerlık yapayım beat satayım gibi bi amacım yok, kendi keyfime takılıyom öyle.onun için her yaptığım şeyi nete koyma ihtiyacı duymuyorum :)

Beatler tek düze gider ama arada deişiklik gerekli,biraz daha süslenebilirdi yani.Sende haklısın tekdüze diyenlerde haklı :D

:)
Toplam Hit: 2310 Toplam Mesaj: 17