Bir Bilgisayar Kaç Gün Açık Kalabilir?
-
cpu %100 çalışırsa yanarmı?: yanmaz yakamazsınızda restart yapar en fazla zorlasanız anakartınızın kondansatörlerini şişirirsiniz yanmıyacagı konusunda sana garanti veririm.
rene:resimdeki datacenter tahribatamı ait :D bide ne ile sogutuyonuz bunu diş macunu ilemi :D
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
fatihkutlu bunu yazdı:
-----------------------------hocam sendeki işlemci 100%mü çalışıyo?
ayriyeten hiç aklıma gelmezdi tbtnin hostunun bölebi kıytırık bişi olacaa:D
-----------------------------Böle celik kapının arkasında boyun kadar bi makina flnmı bekliodun hocam :)
Türkiyede girdiğin 1000 siteden 999 unun başka şekildemi olduğunu sanıosun :)
Kaldıki bu makina sadece tahribat.com için calışıo:) başka web sitesi için değil, piyasada host aldığınız makinaların farklımı olduğunu sanıosun? Coğunda bu bile yok...
Bir web sitesi için 2 işlemci 4 gb ram calışıo :)
%100 kısmına gelince, anlık %50 nin altına düşmez, ben 3 marttan beri calışmaktan bahsediom sen 5 gün diosun...
İşlemci calışmak için yapılmıştır, insan değil o yorulmaz, o hızda senelerce calışabilir...
-----------------------------tamam abi ben sustum gerisi allaha emanet bakalım nolcak:D
-
Hoca biz datacenter calıştırmıoruz, oradaki makinalardan birisinde tahribat.com duruo sadece :)
ha biz orada değiliz eskiden oradaydık :) 8 ay durduk...
-
vukaat bunu yazdı:
-----------------------------cpu %100 çalışırsa yanarmı?: yanmaz yakamazsınızda restart yapar en fazla zorlasanız anakartınızın kondansatörlerini şişirirsiniz yanmıyacagı konusunda sana garanti veririm.
rene:resimdeki datacenter tahribatamı ait :D bide ne ile sogutuyonuz bunu diş macunu ilemi :D
-----------------------------o data center tahribat ait deil
tahribatınki yukarıda monitörsüz 3.2 p4 on board ekran kartı ethernet kartı inter anakart var(mış) tahribatta
-
hiçbişey olmaz
-
elektrikler kesilene kadar açık kalabilir hocam :) bizim bürodaki hiçbir bilgisayar kapatılmıyor, üstelik pclerde öyle çok ahım şahım makinalar değil, hepsi pentium D hiçbişe olmaz...
-
her sunucu öle deil ama :D quad core cpu 4 gb ram 500 gb hdd felan var benim kullandıgım hostta :D 2.si rene hocam dogru sölemiş işlemci yorulmaz :D
-
f1kr3t bunu yazdı:
her sunucu öle deil ama :D quad core cpu 4 gb ram 500 gb hdd felan var benim kullandıgım hostta :D 2.si rene hocam dogru sölemiş işlemci yorulmaz :D
Senin hostta kac site var hoca :) -
deca abi 38 gün acık bırakmıştı ss de vardı.) gormustum: forumda vardır hatta bulmak lazım.)
-
herkes yazmis biseyler de bu acik kalacak pc nin ozellikleri ne?
arkadasim ram kac bunlar onemli eger p4 3,0 felan ise 512 ram ise dayanir altinda ise bisey diyemem risk alir