Bir Bölge Üzerinde Oluşan Negatif Enerji - Biraz Kuantum Konuşalım
-
Hocalar geçen gunlerde ilginç bir tecrübe edindim. 112 Acil Servis Komuta merkezinde tanıdığı ziyaret ettim ve nerdeyse 24 saate yakin Çağrı merkezi istasyonunda oturduk. Buraya vaka ihbarlari gelir, buradan da en yakin istasyona vaka anonsu yapilir ve ambulans çıkışı gerçekleşir.
Şimdi gun içerisinde şöyle bir deneyimim oldu. İl genelinde bir sükunet ortamı oluyor, hic ihbar gelmiyor. En küçük kaza olayı, hastalanma yok. Bir kaç saat böyle sakin bir ortam varken telefon çalıyor ve ilk vaka ihbari geliyor. Bu ihbardan sonra gelen vaka ihbarlarinin ardı arkası kesilmiyor. Sehirde bir kaos başlıyor. Yine Bir zaman sonra tekrar şehirde sükunet hakim oluyor.
Yani kaza veya hasta ihbarlari bir anda basliyor sehrin her bolgesine ambulans gönderiliyor ve daha sonra vakalar kesilince sehiri tekrar sessizlik kapliyor.
Arkadaşa sordugumda onayladi, genelde periyodik olarak vakalar peşpeşe meydana geliyor ve sonra birden kesiliyor dedi.
Bu olay, dunya uzerinde yada bulundugum il üzerinde anlik bir negatif enerji oldugunu ve tüm kazalarin olumsuz olaylarin o anda meydana geldiğini Düşündürdü bana. Sanki o negatif enerji insanlarda dalgınlığa sebep oluyormus ve sonra duzeliyormuş gibi..
Dunyanin manyetik alaninin insan beynine etkisi inkar edilemez birsey. Yada atmosferdeki hava molekullerinin Güneşten gezegenlerden yildizlardan vb. Cisimlerden enerji yüklendiği kaçınılmaz bir gercek.. Bu olaylar tesaduf müdür? Yada mümkün müdür?
Beyin fırtınası yapalim :)
-
Burayi da alayim, buralar degerlenirse reklam alırız
-
-
.
zeybekustasi tarafından 19/Ağu/14 01:03 tarihinde düzenlenmiştir
-
-
ihbarların gelme ve durma saatlerinin istatistiklerinin çıkarılması lazım anca öyle konuşabiliriz bu konuyu
-
pesimistzombie bunu yazdı
ihbarların gelme ve durma saatlerinin istatistiklerinin çıkarılması lazım anca öyle konuşabiliriz bu konuyu
aynen katılıyorum. saatlere göre vaka sayılarını ve google earth üzerinden konumlarını almak sonra istatistiksel olarak incelemek lazım. dediğiniz gibi tamamen enerjisel bir olay. Dünya Auraları ilede alakalı olabileceği gibi dış gezegenlerden dünyamıza gelen çeşitli ışımalardanda dolayıda olabilir.
-
Arkadaşlar belki garip gelebilir ama dolunay zamanları da tuhaf bir hal alıyorum ben. ( Konu kurtadama çekilmezse sevinirim :) ) duygusal anlamda.
-
İnsanların işe gitme uyanma işten dönme,çocukların sokağa çıkma,okula gitme,okuldan dönme,çalışanların yorgun ve dalgın olduğu saatlerle bi ilgisi olmasın sakın?Her durumu metafiziğe bağlamayalım. Bu arada bodur kardeşim selamlar.
flassy tarafından 18/Ağu/14 18:22 tarihinde düzenlenmiştir -
mfatihbodur bunu yazdı
kendi kendine kapak yapan ilk insan :|
-
Hocam başlangıç noktan (eğer doğruysa) güzel fakat milyonlarca sebep varken ne olduğunu bile bilmediğin negatif enerjiye bağlamandan batırmışsın çünkü ordan da aşk perileri ve unicornlarada aynı sebep sonuç ilişkisi ile bağlayabilirsin.
Meterolojinin, basıncın, nemin birçok şeyin insan dikkati üzerinde etkisi olabilir, kazalara sebebiyet veriyor olabilir yada yağmurun ilk 10 dakikası asfaltın çok kaygan olduğundan ve kimse buna dikkat etmediğinden acil serviste yığılma olabilir.
Yada okulların açılış/kapanışı olabilir, yada belki havalar güzel değilken insanlar evden çıkmıyor, yaralanmıyor olabilirler. Bunlar üzerinde bi düşün bence mucize aramadan önce.
Acil servise gelenler ve yaralanma çeşitlerini içeren bi veritabanı, excel vs alabilirsen ben sana kesin olarak çözebilirim diye düşünüyorum.
HolyOne tarafından 18/Ağu/14 18:48 tarihinde düzenlenmiştir