Bir Bölge Üzerinde Oluşan Negatif Enerji - Biraz Kuantum Konuşalım
-
Bu adam bir konuda entropiyi de itin götüne sokmuştu ya. Ne alıp veremediğin var fizikle bilader?
-
muhahahahahaahah ben yerimi alayım şimdiden bu konu güzel olacak.
-
kuantum nedir sadece fizikimidir yoksa bunun dusunce teknigide varmidir? okudugum kadariyla sole bise yazmislar bu adamin demek istedigi bumuydu acaba baslikta?
Kuantum düşünce nedir?
İlk defa duyanlar ve öğrenmek isteyenler için Kuantum düşünce'nin ne olduğu hakkında bilgi verelim. Kuantum düşünce;Ü st nitelikli bir düşünme biçimidir. Sıradan düşünce biçimleri kendisini tekrar eden, etkisiz ve sınırlı enerjilerdir. Değiştirme ve oluşturma güçleri yoktur. Daha çok vehim, kuruntu, başıboş hayaller biçiminde akar. Oysa Kuantum Düşünce derin düzeyde, atom altı alanda etkili olabilecek tarzda bir yaratıcı düşünme biçimidir. Özel bir bilinç düzeyine girerek, özel olarak kurgulanmış sözel ve imgesel oluşumları içerir. Kuantum Düşünce, sağlıklı ve güçlü bir beden için de uygun bir zemin hazırlar. Bizim düşünce ve kabullenişlerimiz direkt olarak bedene etki yapar. Bedenimiz aslında bir enerji okyanusundan başka bir şey değildir. Korku,kaygı,öfke, suçluluk duyguları bütün hücrelerimizin beslendiği enerjide azalmalar yol açar.
bide bole bise var http://www.serkanozkan.com.tr/Icerik.aspx?id=26
-
ayhun bunu yazdı
kuantum nedir sadece fizikimidir yoksa bunun dusunce teknigide varmidir? okudugum kadariyla sole bise yazmislar bu adamin demek istedigi bumuydu acaba baslikta?
Kuantum düşünce nedir?
İlk defa duyanlar ve öğrenmek isteyenler için Kuantum düşünce'nin ne olduğu hakkında bilgi verelim. Kuantum düşünce;Ü st nitelikli bir düşünme biçimidir. Sıradan düşünce biçimleri kendisini tekrar eden, etkisiz ve sınırlı enerjilerdir. Değiştirme ve oluşturma güçleri yoktur. Daha çok vehim, kuruntu, başıboş hayaller biçiminde akar. Oysa Kuantum Düşünce derin düzeyde, atom altı alanda etkili olabilecek tarzda bir yaratıcı düşünme biçimidir. Özel bir bilinç düzeyine girerek, özel olarak kurgulanmış sözel ve imgesel oluşumları içerir. Kuantum Düşünce, sağlıklı ve güçlü bir beden için de uygun bir zemin hazırlar. Bizim düşünce ve kabullenişlerimiz direkt olarak bedene etki yapar. Bedenimiz aslında bir enerji okyanusundan başka bir şey değildir. Korku,kaygı,öfke, suçluluk duyguları bütün hücrelerimizin beslendiği enerjide azalmalar yol açar.
Hocam çok ilginçmiş, bu bulguya nasıl ulaşmışlar?
hangi deneyler sonucu atom altı düşüncenin ve bunun normal düşünceden farkını bulmuşlar onlardan da bahsedebilirmiyiz? Belki aynı deneyleri tekrar ederek daha iyi öğrenebiliriz.
Bahsedilen enerjiyi nasıl ölçüyoruz? birimi nedir? volt/amper/ joule ? bunlara da değinelim.
-
ayhun bunu yazdı
Kuantum düşünce nedir?

-
Cesnist bunu yazdıwert bunu yazdıCesnist bunu yazdı
Herkes susacak kuantum konuşacak !!!1111
And God said:

and there was light....
And Schrödinder said:

and there was quantum...
Edit: Sunuda ekleyek haksızlık olmasın :)

senimi kırıcam :D
And Heisenberg said:

and there was WTF.
-
Aynısı bizim dükkanda da oluyor. Müşteri gelmiyor gelmiyor sanki biri köşe başında bekliyor ilk müşteri girince aha biri girdi saldırın diyorlar. 2-3 saat kimse gelmiyor sonra 1 saat içinde peş peşe geliyorlar. Bu arada saatler falan değişken iş çıkışı öğlen arası gibi şeylerle alakası yok.
-
eskiden gök gürleyince tanrılar kızdı kurban istiyor diyen ilkel insanlardan farkınız kalmadı iyice
-
Bir Bölge Üzerinde Oluşan Negatif Enerji - Biraz Kuantum Konuşalım
:|
-
Lotus bunu yazdı
eskiden gök gürleyince tanrılar kızdı kurban istiyor diyen ilkel insanlardan farkınız kalmadı iyice
ben bu filmi izlemiştim. nerde izledim bilmiyorum ama film adı neydi izlerken yarı uykulu izlemiştim.
Kuantumla telefon sinyallerinin ne alakası var...veya domina taşlarına benzetme ne alaka.
bazen içimden söylüyorum ;
tahribatı yormayı bırakın...taze gelin kalsın hep.