folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bir Boşanma Hikayesi..

Bir Boşanma Hikayesi..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

wallaha o bu değilde eleman hatunu çok pis bozmuş!

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    raul
    raul's avatar
    Erkek

beyler asıl sorun  bunların hiçbiri değil kadın açık açık söylemiyor ama cinsellik bitmiş :) kadın rahatlayamıyor çılgınca sevişemiyor. o yüzden adamı odun gibi tasvir ediyor bize.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

ara ara dengesizlik yapmak iyidir..çok sakin olursan ne yapacagını tahmin ederler. buda kadında meraklanma duygusunu köreltir..sonra ne olur orasını bende bilmiyorum

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    -----------------------------

ben o karıyı boşarım aga hatta notun sonunu da ben seni boşuyorum yala pırasayı diye bitirmesini bekledim adam degilmiş sie

bekara karı boşamak, kolaydır

All I need is a possibility.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    Sevmeyi, sevişmeyi ve evini geçindirmeyi bilen adam boynuz yemez. Üçü bir arada nescafe gibi olacaksın, aksi halde nanay.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

mizahi bunu yazdı:

Cia bunu yazdı:

ben o karıyı boşarım aga hatta notun sonunu da ben seni boşuyorum yala pırasayı diye bitirmesini bekledim adam degilmiş sie

bekara karı boşamak, kolaydır

öhm.. (:

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saftiriksincap
    saftiriksincap's avatar
    Erkek

fena sayılmaz

Hayat Murat Boz un memesi gibi, Rasim Ozan Kütahyalı çenesi gibi, Vahdettin in son senesi gibi, Bakir kızın Coşkun a veresi gibi, İran la İsrail arası gibi,Durum değişir kerhane numarası gibi, Çömelene birisinin vurası gibi,Yazı diyince bozukluğun turası gibi,Koç ya da Sabancı parası gibi, Oy verdiklerin niye yarasa gibi?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

guzel hıkaye

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

her ilişki bi ewliliktir aslında duygu ewliliği o yüzden her bitişte bi boşanmadır tbt den baya bi boşanma hikayesi çıkabilir ,)

dewdim dewrildim geldim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

ÇeLişkili Yerler Vardı Ama hikayeyi okuyanlar GeneL olarak YorumLarda Kadının mağlupluğundan Erkeğin Galibiyetinden Bahsetmişler... Bana Tuhaf Geldi...

Bunu Tbt de nickim olmadığı için Bayan oLarak yazıyorum.. Ve Bence O Kadın HakLı :)

İlişikiler bi süre Sonra Bu Yüzden öLüR.. Öyle bir Adamla da biR ömür Mümkün değil geçmez.. Kısaca Erkekler Bayanları anlamıyor.. Galiba Biz Bayanlar da Siz Erkekleri Anlamıyoruz :S Az Romantik oLsanız Nolurdu ?? Ne Kaybederdiniz :) Olmayınca kaybettikleriniz yanında.... ;)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
Toplam Hit: 4551 Toplam Mesaj: 33