Bir Bu Eksikti " Sahte Kızlık Zarı " Piyasada
-
Benim de aklima bir elemanin dedigi geldi; "Ee Allah sogana da mi guvenmiyor amk?"
-
HighNitro bunu yazdı:
-----------------------------
http://www.yapaykizlikzari.com/page.php?page=musteriyorumlari
dünya nereye dönüyor?
-----------------------------müşteri memnuniyeti iyidir hoca , her üründe oldugu gibi
KrypT bunu yazdı:
Benim de aklima bir elemanin dedigi geldi; "Ee Allah sogana da mi guvenmiyor amk?"
-----------------------------+100000 -
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------bazılarında beyin zarı olmuyor herhalde
-
swordfish bunu yazdı:
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------hah:))
-
beni kekliyemez karım gözünden anlarım
-
DJ_Alper bunu yazdı:
swordfish bunu yazdı:
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------Bazisindada zari gectim beyin hepten yok anasini satim. Ibretlik...
-
an itibariyle alayımız kandırılmaya açık aslan parçalarıyız :D nasıl kıyacak len gaciler bize vay arkadaş :| bu japonların teknoloji anlaşını *ikeyim.. ne istiyolar lan bizim ahlaki şeylerimizden..
şeytan diyo git japonyaya bütün teenleri yakala first teen sex diye vidyolarını çek :| neden diyene de çünkü eşeğin zikinden ötürü de..
allah belağğlarını virsin ne diyek :D
edit: çok önemli bir bilgi elime ulaştı bilir kişilerden :D kankarellolar şindik bu konuyu okuyanlara bir taktik :D
Şimdi işgillenilecek bir mevzu yok evlenirken belirli testler yapıyor o esnada kan grubunu v.s. alıyosunuz.. daha sonra ilişki sonrası bunu kullanan zaten tedirgin olur.. normal işlemde o kan illa ki silinecek o kanı alıp yetkili mercilere gidiyoruz :D ve soruyoruz bak bakim bu kim diye :D
böylece ailecek o bodur japonların eline vermiş olduk :D len siz bizim sülaleyle baş edebilirmisiniz? :D başka testlerde yapılabilir tabi bu başlangıç ve en kolayı :D
-
tarzan bunu yazdı:
an itibariyle alayımız kandırılmaya açık aslan parçalarıyız :D nasıl kıyacak len gaciler bize vay arkadaş :| bu japonların teknoloji anlaşını *ikeyim.. ne istiyolar lan bizim ahlaki şeylerimizden..
şeytan diyo git japonyaya bütün teenleri yakala first teen sex diye vidyolarını çek :| neden diyene de çünkü eşeğin zikinden ötürü de..
allah belağğlarını virsin ne diyek :D
-----------------------------hoca japonlarda first mirst olayı yok git ne yapacasksan yap , adamlar anlamış bu ürün büyük bir pazar da satılır hemen basmışlar üretmişler
niye kandırılasın ki , umursanacak birşey mi ?
-
KrypT bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
swordfish bunu yazdı:
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------Bazisindada zari gectim beyin hepten yok anasini satim. Ibretlik...
-----------------------------çok haklısın bende onu düşünüyordum :) kalbimiz birmiş :P
-
PanxeR bunu yazdı:
başka bi sitesinin reklamına denk gelmiştim
umarım bedava olur dağıtılır , elinizden gelse tüm kızlara sahip olursunuz ama bakir istersiniz ,
daha da yaygınlaşması ile şu saçma sapan zar muhabbeti de tarih olur
-----------------------------doğru söze ne hacet. kadını bir hayvan gibi bir sex aracı gibi düşünüp bütün dikkatini kadının vajinasında yoğunlaştıran bu kültürden kurtuluruz inş.