folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bir Bu Eksikti " Sahte Kızlık Zarı " Piyasada

Bir Bu Eksikti " Sahte Kızlık Zarı " Piyasada

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

namusu bacak arasında arayanlara çözüm işte hacı :)

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:
    -----------------------------

hoca japonlarda first mirst olayı yok git ne yapacasksan yap , adamlar anlamış bu ürün büyük bir pazar da satılır hemen basmışlar üretmişler 

niye kandırılasın ki , umursanacak birşey mi ?

niye umursanılmayacak bişey adam gibi söylesin ben bunları yaşadım diye.. niye böyle bi yönteme başvuruyo? yalan söylemiş olmuyo mu?

benim için sorun değil ama bana bunu söylemiyorsa sorun arkadaş.. ben kiminle aile kuracağımı bilmek isterim.

evet geri kafalıyım! 

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

"Kardeşimin böyle bir problemi vardı. Sayenizde sorunsuz bir şekilde ilg gecesini atlattı. Ailecek çok teşekkür ediyoruz, saygılar. Enişteye selam :)"

Şuraya bak aq

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Explosive bunu yazdı:

"Kardeşimin böyle bir problemi vardı. Sayenizde sorunsuz bir şekilde ilg gecesini atlattı. Ailecek çok teşekkür ediyoruz, saygılar. Enişteye selam :)"

Şuraya bak aq

enişteye selam damara devam :))

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

yah mk :|

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

tarzan bunu yazdı:

PanxeR bunu yazdı:

hoca japonlarda first mirst olayı yok git ne yapacasksan yap , adamlar anlamış bu ürün büyük bir pazar da satılır hemen basmışlar üretmişler 

niye umursanılmayacak bişey adam gibi söylesin ben bunları yaşadım diye.. niye böyle bi yönteme başvuruyo? yalan söylemiş olmuyo mu?

benim için sorun değil ama bana bunu söylemiyorsa sorun arkadaş.. ben kiminle aile kuracağımı bilmek isterim.

evet geri kafalıyım! 

normalde herkez söyler , ancak sadece baskıcılar olumsuz karşıladıgı için korku oldugu için yalan söyleyecektir 

yoksa zaten ne bunlar kullanılır yada yalan söylenir.

asıl sen sevdiğin kişide zar aramayacaksın... 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

tarzan bunu yazdı:

PanxeR bunu yazdı:

evet geri kafalıyım! 

normalde herkez söyler , ancak sadece baskıcılar olumsuz karşıladıgı için korku oldugu için yalan söyleyecektir 

katılıyorum +31

Break Dance Bboy MaxeL
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

söylenmiyor işte hocam uzaktan göründüğü gibi değil.. ben çok gördüm evlenipde ertesi gün boşanma dilekcesi dolduran :)

sevdiğim kişi de ben zaten aramıyorum ama en azından geçmişini biliyorum.. geçmişini bilmiyorsan fena bişey :) sonra ister istemez öğrendikce ağırına gidiyor. en doğrusu doğru dürüst söylemek yapay kızlık zarımı değil mi denileceğine gurula eşini yanında dolaştırmak sahiplenmek.. ama bak yorumlarda var.. enişteye selam yazmışlar.. ailecek taşak geçmişler adamla.. bu benim başıma gelse aile katliamı yapıp 3. sayfa haberlerinde başı çekerdim hatta 1. sayfaya oynardım :D .

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

tarzan bunu yazdı:

PanxeR bunu yazdı:

söylenmiyor işte hocam uzaktan göründüğü gibi değil.. ben çok gördüm evlenipde ertesi gün boşanma dilekcesi dolduran :)

sevdiğim kişi de ben zaten aramıyorum ama en azından geçmişini biliyorum.. geçmişini bilmiyorsan fena bişey :) sonra ister istemez öğrendikce ağırına gidiyor. en doğrusu doğru dürüst söylemek yapay kızlık zarımı değil mi denileceğine gurula eşini yanında dolaştırmak sahiplenmek.. ama bak yorumlarda var.. enişteye selam yazmışlar.. ailecek taşak geçmişler adamla.. bu benim başıma gelse aile katliamı yapıp 3. sayfa haberlerinde başı çekerdim hatta 1. sayfaya oynardım :D .

önyargı var , kıza sor daha önce biri ile tokalaşmış mı ? yalan mı söyleyecek çarşaflı degilse sölemez.

daha önce öpüşmüş mü ? güzelse aklıbaşındaysa öpüşmüştür 

biri ile beraber olmuşmu ? canı istediyse olmuştur

uzatmanın ne anlamı var ben sormam bile , seni mutlu ediyorsa onun yanında olmak gerisi önemli degil 

sana tut da or...pu al demiyoruz herşeyin sınırı var kafaya takmamak lazım belli bir ölçüye kadar.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

zar diye bir şey olmasaydı ne bok yiyecektiniz merak ediyorum.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
Toplam Hit: 14710 Toplam Mesaj: 54