Bir Bu Eksikti!..Amedspor
-
Bilindiği üzere amed ismini kürtler sözde kürdistanın başkenti olarak isimlendirirler..diyarbakırın amed ismiyle
anılıp sözde kürdistanın başkenti olmasını hayal ederler..
yeni kurulan bi futbol takımına amedspor ismi verilmiş ve valilikten onay alınmış..renklerimi_? tahmin ettiğiniz üzere sarı-kırmızı-yeşil..yani pkk yı sözde kürdistanı temsil eden renkler..
Diyarbakır'da bir süre önce kurulan ve resmi başvurusu Valiliğe yapılan "Amedspor Kulübü Derneği" resmileşti.
Diyarbakır'da kurulan ve Diyarbakır Valiliği İl Dernekler Müdürlüğü’ne 4 Eylül tarihinde kuruluş başvurusu yapılan Amedspor Kulübü Derneği kuruldu.
Egemen spor anlayışına karşı alternatif bir spor hareketi ortaya çıkarmak için Amedspor'u kurduklarını belirten dernek yöneticisi Mehmet Emin Yılmaz, amaçlarının spor alanında kendi renkleri ve motifleriyle hareket etmek olduğunu söyledi.
İl Spor Gençlik Müdürlüğü'nün de onaylaması ardından, Amedspor'un liglerde mücadele edeceğini belirten Yılmaz, kulübün 2. Amatör Küme'de maçlara çıkacağını söyledi.
kaynak: http://www.diyarinsesi.org/haber/20091116/Amedspor-resmen-kabul-edildi.php -
amed
bunebiçim isimdir .. diyarbakırlıların %99 u bu ismi azından düşürmüyor. diyarbakır kürdistanın başkanti diğer adıyla pkk.
kınıyorum bu amed siporu siporcularını taraftarlarını
emeği geçen herkesin g*tünde c4 patlasın :W
-
bu takım ancak kum sahalarda kendi çevresinde mücadele eder, sanmıyorumki karadeniz taraflarına gelsinler =) doğu ligi 1. kümeden öteye geçemezler:D
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------
bu takım ancak kum sahalarda kendi çevresinde mücadele eder, sanmıyorumki karadeniz taraflarına gelsinler =) doğu ligi 1. kümeden öteye geçemezler:D
sinop spor da kümede oynuyor hacım :D amed sinopa gelecekg*t ister gelmeye
-
ben birilerini dagda bayirda top oynarken izlemistim sanki... bi mana cikmasin bundan simdi.
edit: videoyu buldum; linki kaldiriyorum - izlemeyin deymez. http://www.youtube.com/watch?v=gKmtof9QS2k
-
CaNNi bunu yazdı:
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------amatör klüpler 3.lig terfi tenzil macları haricinde dısarıda oynamazlar.Sehir ligleri olur. Bu ligde basarılı olanlar tarafsız bir yerde play -off müsabakaları sonucunda cıkar.
yani sinopa geleceklerini hiiiiç sanmıyorum :)
-
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------Karadenizliler bi ziker bi ziker ki :)
-
bi kere bez parçalarında meymenet yok..kaldı ki onunla maç yapmaya gidecekler..önce hoşgörülecek şeyler yapsınlar sonra hoşgörülür belki..(bi ara..)
-
Renato bunu yazdı:
-----------------------------CaNNi bunu yazdı:
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------amatör klüpler 3.lig terfi tenzil macları haricinde dısarıda oynamazlar.Sehir ligleri olur. Bu ligde basarılı olanlar tarafsız bir yerde play -off müsabakaları sonucunda cıkar.
yani sinopa geleceklerini hiiiiç sanmıyorum :)
-----------------------------evet gelmezler. önce amatör kümede şampiyon olacaklar (zor değil nasıl olsa diyarbakırda amed tutulur hemen)
sonra müsabakalarda en fazla gaziantepe giderler sinop tarafına çıkmazlar. :W
-
bi bok bilmiyosunuz bari bok atmayın gidip amed ismini araştırın
-
EntelKoylu bunu yazdı:
bi bok bilmiyosunuz bari bok atmayın gidip amed ismini araştırın
?