Bir Bu Eksikti!..Amedspor
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------Sinoptakiler ne yaparsa Diyarbakırda karşılığını bulur yanlışmıyım. ?
he ayrıca Diyarbakır'dakiler Diyarbakır'a Diyarbekir der diye biliyorum
------------------------------
Söyle o bekirlere kendilerini harikalar diyarında görmesinler..!!
Bu kadar bariz şekilde yapilan şerefsizliğin ustune hala bizans bilmem ne diyebilcek kdr polliana modundamısınız hala siz ya.?
Amed ne.? sor bakiyim diyarkabırdaki (pardon diyarbekirmiş!!!) itlere.. hangisi bizansla ilgili olduğunu biliyo..
Cıkın şu polliana modundan artık...
-
Güzelmiş..Hayırlı olsun.
ve ayrıca şunu diyeyim, Eğer bir AmedSpor Sinop'a gidemezse, giderse olay çıkarsa..Aynısı Diyarbakır'da da olur..
Her ikisi de yanlış..ama yanlışı ilk yapan daha büyük yanlış yapar..
O yüzden ; Spora Saygi
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------SpoofU bunu yazdı:
-----------------------------
sirpence bunu yazdı:
SpoofU bunu yazdı:
Güzelmiş.
?
??
-----------------------------bunu bende ?? devam ettirirsem ban yiyeceğim için şunu diyeyim:))
şiirpençe sana diyoki neresi güzel bunun?
Spor güzeldir hocam, en azından birileri gibi "karadenizliler diyarbakıra gitsinde görsün" demiyorum! -
bende hep merak ediyodm bu amed amed nedir diye,takımı kuranların analarını skmk lazm ,onayı vereninde unutmamamk lazm bu kabul edilemez bişey olmaya basladı artık.
-
Kara_Mc bunu yazdı:
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------Sinoptakiler ne yaparsa Diyarbakırda karşılığını bulur yanlışmıyım. ?
he ayrıca Diyarbakır'dakiler Diyarbakır'a Diyarbekir der diye biliyorum
------------------------------
Söyle o bekirlere kendilerini harikalar diyarında görmesinler..!!
Bu kadar bariz şekilde yapilan şerefsizliğin ustune hala bizans bilmem ne diyebilcek kdr polliana modundamısınız hala siz ya.?
Amed ne.? sor bakiyim diyarkabırdaki (pardon diyarbekirmiş!!!) itlere.. hangisi bizansla ilgili olduğunu biliyo..
Cıkın şu polliana modundan artık...
-----------------------------Diyarbekir nerden gelme araştırmadan gelip laf söyleme cnm kötü oluruz sora ...
-
kürdo arkadaşlar halæ bir pempe tablo çizme çabasındalar =) bu siktiri boktan sözde futbol takımının bugünlerde kurulmasının altında kimse iyi niyet arayamaz,tamamen kasıtlı. bugün sözde amed spor kuruldu,yarın biji spor kurulur,öbürgün heval meval spor kurulur vs..vs.. böyle gider, sonrasında sözde kürdistan futbol fedarosyonunu kurarlar sonra kürdistan 1. ligi, yani diyicem odurki,ne biz safıs nede siz çok akıllısınız,neyin ne oldunu çok iyi anlıyoruz,buda futbol açılımı olsun, sonrasında ne açılımı var? bu pezoların elinde kanımca sözde bi puzzle var ve onu tamamlamaya çalışıyorlar,fırtına öncesi sessizlik =) ama YÜCE TÜRK MİLLETİ rüzgarı ters estirmesinide bilir ;) dikkat edinde doluya tutulmayın.
-
Kendi motifleri derken... Şalvarla mı çıkacaklar sahaya ? Sırf sağlam diye babamında aldığı ve benim çöpe attığım terörist ayakkabısı diye nitelendirdiğim tank boyutlarındaki ayakkabıları felan mı giyecekler anlamadım ?
Sahaya dağ koyup pusu mu kuracak defanslar ? Kaleci silahla mı bekleyecek karşı takımı ? Forvetler roket atarlamı saldıracaklar ?
Yani renkleri motifleri ne demekmiş hiç anlamadım :S
-
Lan olsa bile ne bok yiye bilirler. S****ret sanki bana süper lige mi ? çıkacaklar...
-
spor kardeşliktir de, sporu siyasete alet edip, insanları provoke etmeye çalışan ziyniyete lanet olsun. bü ülkede kürdü Türkü yıllarca kardeşçe yaaşadı,. bölücülük düşünenlere lanet olsun.
-
O değilde türkiyenin barcelonasını yapmasın adamlar sonra.
Büyük düşünürsen sonucta büyük bütün misyonlar kücük hamleler ile cıkar.