Bir Christopher Nolan Filmi " TENET"

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    italyan bunu yazdı
    literatur bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    literatur bunu yazdı
    RaAmLis bunu yazdı

Hans Zimmer bu sefer reddetmiş Nolan'ı. Fragmandan bile hissettirdi yokluğunu.

Hans Zimmer şişirilmiş bir balon hocam.

Bunu neye dayanarak yazdın hocam merak ediyorum?

Şahsi kanaatim hocam. Müzikal anlamda çok tekdüze ve yavan buluyorum. Neden ve nasıl bu kadar seviliyor anlamıyorum. Interstealler müzikleri mesela. Açıyorum, boş bir uğultu dakikalarca sürüyor. Arada birkaç saniyelik yaylı, üflemeli ya da vurmalı çalgı yükselişleri. Sonrasında kapanış.

Uzay işte amk. boş ve uğultulu , adam atmosfer yaratıyo. Ne bekliyon daha.

^^D`

uğultulu derken? geçenlerde kısa bi ses paylaşılmıştı. Bunun haricinde başkaca paylaşılan kayıt var mı? ( benim dinlediğim kaydı da tam nerede, nereden, ne zaman dinlediğimi hatırlamıyorum.)

Dharia  ~ August Diaries .

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek
    Baturay_Turkmen bunu yazdı
    ErQun bunu yazdı

fragman 1:48 sn'de filmin adı dikkatimi çekti, ambigram şeklinde görünce Dan brown'un melekler ve şeytanlar kitabı geldi aklıma. onda da vardı tersine çevirince aynı okunan ambigram zımbırtısı. sadece bunların ki şekilli değil. 

bu arada bu nolan kardeşler ile lisa joy(westworld) son yapımlarda dikkatleri çekiyor üzerlerine... 

benim de aklıma melekler ve şeytanalar romanı geldi orada Palindrom şekilde yazılmış hava, su , ateş ve tahta(!) yazıları vardı. İlluminati ise kaligrafi şeklinde yazılmış, normal yazıda tersten okunsa da öyle olmayacak bir sözcüğü tersten okunur hale sokuyorlardı. tekniğin adı orada farklı bir isimle verilmişti ama unuttum.

Şu tekniğin adı'nı merâk ettim. Bilen bir söylesin. 

bu Palindron'da tam olarak tersten okunamıyor sanırım. E harfinin yatay kolları ve N harfinin kenardaki dikmelerini birleştiren ters bölü işareti, bu kuralı bozuyor sanırım.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    italyan bunu yazdı
    literatur bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    literatur bunu yazdı
    RaAmLis bunu yazdı

Şahsi kanaatim hocam. Müzikal anlamda çok tekdüze ve yavan buluyorum. Neden ve nasıl bu kadar seviliyor anlamıyorum. Interstealler müzikleri mesela. Açıyorum, boş bir uğultu dakikalarca sürüyor. Arada birkaç saniyelik yaylı, üflemeli ya da vurmalı çalgı yükselişleri. Sonrasında kapanış.

Uzay işte amk. boş ve uğultulu , adam atmosfer yaratıyo. Ne bekliyon daha 

Beklentim yok moruk. Beğenmedim sadece ve abartıldığını düşünüyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Excel
    radres
    radres's avatar
    Erkek

edit: vazgeçtim yazmaktan. aşağıdaki mesaj da yanlışlıkla gitti

radres tarafından 13/May/20 15:38 tarihinde düzenlenmiştir

valar morghulis ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Excel
    radres
    radres's avatar
    Erkek

edit: yazmaktan vazgeçtim :/

valar morghulis ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    literatur bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    literatur bunu yazdı
    RaAmLis bunu yazdı

Bende ciddi bi cevapla bekliyordum, fos çıktı. Bu mantıkla metallica da balon, bağrıp çığrıp duruyolar, başka da halt ettikleri yok.

goo.gl/qBNZmW
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    italyan bunu yazdı
    literatur bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    literatur bunu yazdı
    RaAmLis bunu yazdı

Uzay işte amk. boş ve uğultulu , adam atmosfer yaratıyo. Ne bekliyon daha 

Allah iyiliğini versin güldürdün hacı abi bu yorgun halimle :D

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    literatur bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    literatur bunu yazdı
    RaAmLis bunu yazdı

Hans ZimmerMan bu sefer reddetmiş Nolan'ı. Fragmandan bile hissettirdi yokluğunu.

Hans ZimmerMan şişirilmiş bir balon hocam.

Şahsi kanaatim hocam. Müzikal anlamda çok tekdüze ve yavan buluyorum. Neden ve nasıl bu kadar seviliyor anlamıyorum. Interstealler müzikleri mesela. Açıyorum, boş bir uğultu dakikalarca sürüyor. Arada birkaç saniyelik yaylı,üflemeli,vurmalı çalgı yükselişleri. Sonrasında kapanış.

Ben de ciddi bi cevapla bekliyordum, fos çıktı. Bu mantıkla Metallica da balon, bağrıp çığrıp duruyolar, başka da halt ettikleri yok.

^^D`

bu Metallica ve alt türlerini çok bilmiyorum da, böyle Seslerini son seviyeye kadar yükseltip aynı zamanda Seslerini çatallaştırdıkları parçalar Çok hoşuma gidiyor. Bi'de buna enstrüman'larıyla keskin zikzak'larla eşlik ettiriyorlar ya, o hârika. Sanırım, ElektroGitar'la yapıyorlar.

Devamlı dinleyemiyorum ama, arada hârika gidiyor.

RitmFarbRacourci tarafından 13/May/20 19:13 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    literatur bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    literatur bunu yazdı
    RaAmLis bunu yazdı

Bende ciddi bi cevapla bekliyordum, fos çıktı. Bu mantıkla metallica da balon, bağrıp çığrıp duruyolar, başka da halt ettikleri yok.

:D Metallica balon mu? Yazdığımdan bunu mu anladın? Müzik falan yok Zimmer'da, o yüzden boş. Üç beş ucuz tını sadece. Bu mantıktan hareketle Metallica balon mu oluyor? Neyse ya, garezi olan saçmalama pahasına aklına ne eserse yazıyor.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    literatur bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    literatur bunu yazdı
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    literatur bunu yazdı
    RaAmLis bunu yazdı

:D Metallica balon mu? Yazdığımdan bunu mu anladın? Müzik falan yok Zimmer'da, o yüzden boş. Üç beş ucuz tını sadece. Bu mantıktan hareketle Metallica balon mu oluyor? Neyse ya, garezi olan saçmalama pahasına aklına ne eserse yazıyor.

Ağzı olan konuşuyor işte.

Ne demişler; "simplicity is the ultimate sophistication."

Tabi ki bunu herkesin idrak etmesini beklemek komik olur.

goo.gl/qBNZmW
Toplam Hit: 4894 Toplam Mesaj: 34
tenet nolan