Bir Daha Da İçersem *İk*İnler Beni!
-
Ben onların taaa amlarının ortasına koyayım. Eğer millet bu olayların hesabını sormazsa yıkılmayı,yokolmayı çoktan haketmiş demektir.
-
Zaten bi halta benzemiyor boşverin içmeyin.
Soda budur.

-
Koskoca üniversitede Sınıflarımızda Türk bayrağı yok yemişim maden suyunu :(
-
özünü kaybetmedi diolar bide :D
-
hatayi bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
En güzeli beypazarı,
güzeldir
aynen. pastaneden maden suyu istedim. adam bana coca-cola damla maden suyu çıkarıyor, beypazarı yok mu dedim. napcan onu diyor coca-cola candır can gibi birşey söylemişti.
-
bi imza veya mail kampanyası başlatsak ya. Evimize bundan sonra kızılay soda almıyoruz başlıklı. 500 bin, 1 milyon kişi olsa tırsarlar azıcık. Gerçi halkımız salak olduğundan imzayı atar hemen bakkala gider kızılay soda alır, bazı akp şakşakçıları da inadına daha çok soda alır ama olsun yine de tepkidir. Çakallar bir de Atatürkten açmışlar konuyu, iyi çalışmışlar derslerine
-
Olaya şu yönden bakmak gerekir:
1- Türk Kızılayı denildiğinde sadece "TÜRK" lere hizmet eden bir kuruluş mu bu ? Eğer böyle değilse oradaki Türk ibaresi kaldırılmalı ki doğru.
2- Kızılay gibi kurum ve kuruluşlar Dünya sınırları içerisindeki herkeze yardım etmektedir. Global hiçbir kurumun adında kendi ırkı geçmez. Bu markalarımızın globalleştiğini de gösterir aynı zamanda.
Dipnot: Bu zamana kadar Türklüğümle övündüm her Türk gibi. Ama çoğumuzun ülkeye bir sikim faydası dokunmadı, bari dokunanlara engel olmayalım :)
Hal böyleyken kaldırılmasında abartılacak derecede bir anormallik sezemedim.
-
hristiyan yardım kuruluşlarının adı kızılhaç, müslüman yardım kuruluşlarının adı da kızılay bildiğim kadarıyla. Türk kızılayı denmesinin nedeni de hangi kızılay olduğunun anlaşılması için diye düşünüyorum. Bu boku akpnin Türkleri sindirme politikası döneminde yemeselerdi kimse fark etmezdi bile.
-
Draenei bunu yazdıhatayi bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
En güzeli beypazarı,
güzeldir
aynen. pastaneden maden suyu istedim. adam bana coca-cola damla maden suyu çıkarıyor, beypazarı yok mu dedim. napcan onu diyor coca-cola candır can gibi birşey söylemişti.
reklam yapmak gibi olmasın beypazarı maden suyu her alanda diğer maden sularından üstün.
-
Aytekinet bunu yazdıDraenei bunu yazdıhatayi bunu yazdıRobinson_Crusoe bunu yazdı
En güzeli beypazarı,
güzeldir
reklam yapmak gibi olmasın beypazarı maden suyu her alanda diğer maden sularından üstün.
Beni çok şişiriyor bu beypazarı maden suları. Yani rahatlatması gerekiyor normalde ama ben kola içmiş gibi şişiyorum. En hoşuma gideni kızılayın depozitolu şişeleri. Kasa kasa alıyorduk yazın. 2 limon + 1 çay kaşığı tuz ile gayet iyi oluyor.