folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Bir Daha Da İçersem *İk*İnler Beni!

Bir Daha Da İçersem *İk*İnler Beni!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EMRE955
    EMRE955's avatar
    Erkek

Ben onların taaa amlarının ortasına koyayım. Eğer millet bu olayların hesabını sormazsa yıkılmayı,yokolmayı çoktan haketmiş demektir.

xxx
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CameL
    CameL's avatar
    Erkek

Zaten bi halta benzemiyor boşverin içmeyin.

Soda budur.

Haberin var mı seni çok sevdiğimden ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Koskoca üniversitede Sınıflarımızda Türk bayrağı yok yemişim maden suyunu :(

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

özünü kaybetmedi diolar bide :D

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek
    hatayi bunu yazdı
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

En güzeli beypazarı,

güzeldir

aynen. pastaneden maden suyu istedim. adam bana coca-cola damla maden suyu çıkarıyor, beypazarı yok mu dedim. napcan onu diyor coca-cola candır can gibi birşey söylemişti.

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    bi imza veya mail kampanyası başlatsak ya. Evimize bundan sonra kızılay soda almıyoruz başlıklı. 500 bin, 1 milyon kişi olsa tırsarlar azıcık. Gerçi halkımız salak olduğundan imzayı atar hemen bakkala gider kızılay soda alır, bazı akp şakşakçıları da inadına daha çok soda alır ama olsun yine de tepkidir. Çakallar bir de Atatürkten açmışlar konuyu, iyi çalışmışlar derslerine

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TurkForces
    TurkForces's avatar
    Erkek

Olaya şu yönden bakmak gerekir:

1- Türk Kızılayı denildiğinde sadece "TÜRK" lere hizmet eden bir kuruluş mu bu ? Eğer böyle değilse oradaki Türk ibaresi kaldırılmalı ki doğru.

2- Kızılay gibi kurum ve kuruluşlar Dünya sınırları içerisindeki herkeze yardım etmektedir. Global hiçbir kurumun adında kendi ırkı geçmez. Bu markalarımızın globalleştiğini de gösterir aynı zamanda.

Dipnot: Bu zamana kadar Türklüğümle övündüm her Türk gibi. Ama çoğumuzun ülkeye bir sikim faydası dokunmadı, bari dokunanlara engel olmayalım :)

Hal böyleyken kaldırılmasında abartılacak derecede bir anormallik sezemedim.

Digital Marketing Manager / Health Tourism
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    hristiyan yardım kuruluşlarının adı kızılhaç, müslüman yardım kuruluşlarının adı da kızılay bildiğim kadarıyla. Türk kızılayı denmesinin nedeni de hangi kızılay olduğunun anlaşılması için diye düşünüyorum. Bu boku akpnin Türkleri sindirme politikası döneminde yemeselerdi kimse fark etmezdi bile.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek
    Draenei bunu yazdı
    hatayi bunu yazdı

En güzeli beypazarı,

güzeldir

aynen. pastaneden maden suyu istedim. adam bana coca-cola damla maden suyu çıkarıyor, beypazarı yok mu dedim. napcan onu diyor coca-cola candır can gibi birşey söylemişti.

reklam yapmak gibi olmasın beypazarı maden suyu her alanda diğer maden sularından üstün.

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    Aytekinet bunu yazdı
    Draenei bunu yazdı
    hatayi bunu yazdı

En güzeli beypazarı,

güzeldir

reklam yapmak gibi olmasın beypazarı maden suyu her alanda diğer maden sularından üstün.

Beni çok şişiriyor bu beypazarı maden suları. Yani rahatlatması gerekiyor normalde ama ben kola içmiş gibi şişiyorum. En hoşuma gideni kızılayın depozitolu şişeleri. Kasa kasa alıyorduk yazın. 2 limon + 1 çay kaşığı tuz ile gayet iyi oluyor.

Toplam Hit: 5491 Toplam Mesaj: 42