Bir Devrimcinin Güncesi (Atatürk"Ün Hayatını Anlatan Albüm)
-
Kendi ellerimle upload ettim sırf siz de dinleyebilesiniz diye. Yolda otobüste minibüste dinlemek için bire bir. Hikaye gibi. Fikret Kızılok"un sesinden. Bunun kitabını bulabilsem bir de çok süper olacak ama neyse.
http://rapidshare.com/files/20998175/Bir_Devrimcinin_Guncesi.zip
Cidden linki unutmuşum :) Bir ilk oluyor herhalde forumda. -
linki koymayi unuttun heralde ?¿
-
Dinleyelim bakalim nasilmis ,sagolasin.
-
baslıkdan anladıgım kadarına ceab verem kota yok çünkü devrimciler atatürkü kullanarak yandaş toplamaya calısmazmı gülüorm... cumhuriyeti kuran birine devrimci demek.. ha dersenizki sözlük anlamındaki devrimci ona sonuna kadar bende warım..
-
Eyvallah hocam ellerine sağlık....
-
baslıkdan anladıgım kadarına ceab verem kota yok çünkü devrimciler atatürkü kullanarak yandaş toplamaya calısmazmı gülüorm... cumhuriyeti kuran birine devrimci demek.. ha dersenizki sözlük anlamındaki devrimci ona sonuna kadar bende warım..
-----------------------------------------------------------
2-3 kez dinledim albümün tamamını. Kesinlikle anladığın manada bir şey kastedilmiyor. Bir dahaki ay indirip dinlersin. :) -
İçin rahat olsun, Fikret Kızılok da muhtemelen sözlük anlamıyla kullanmıştır, kendisi öldüğü için cevap veremez tabii...
Albüm bende mevcut... Kızılok Atatürk'ü bir marksist olarak göstermeye çalışmıyor, kendi sesiyle tarihi canlandırıyor, o kadar.
"Devrimci" kelimesinin niye bu kadar rahatsız ettiğini anlamıyorum...
Atatürk'ün kokuşmuş bir rejimi yıkıp, yerine yeni bir devlet kurması gerçekten büyük bir devrimdir.
Ayrıca halkçılık ve devletçilik ilkeleri de Atatürk'ün kendi başına icat etmediği, Marksizm'den etkilenerek ortaya çıkardığı ilkelerdir.
Cumhuriyet'i kurmamızda, Lenin ve Bolşevik Rusya'nın payını bir daha hatırlatmama gerek var mı?
Ya da Atatürk'ün "Yoldaş Lenin" diye başlayan mektuplarından da bahsedebilirim :)
Rusya'nın Kurtuluş Savaşı sırasında gönderdiği silah ve para yardımından da bahsedebilirim...
Kulaklarını benim sözlerime tıkamak isteyenler olursa, tarih hocalarına sorsunlar... -
bunuda mı beyaz tahribat procesine alsak? (:
gerçekten bazı gerçekleri herkezin gerçek anlamıyla görmesi lazım
Atatürk ün bize gösterdiği düzgün bir yoldan saptırmaya çalışanları
bu milleti bölmeye çalışanların çoğunun içimizde olduğunu
|| ve daha neler neler(böle dediğime bakmayın bilmiyorum sizden bilgi istiyorum :) ||
-
Criminal yine son noktayı koydu :)
-
ya aslkında tatürkün hayatını diil de yaptıklarını kendi ağzındangibi anlatan bi albüm hayatı demek fazla oldu muho çnkü ölümüyle fln alakası yok
nese, beyler gsl bi albüm dinlerken bile tüyleriniz ürperio -
Bana yazma geregi birakmamis Caner abi :)
Abi imza topyalacagim "devrim" kelimesini yasaklasinlar(!) :)
Toplam Hit: 3682 Toplam Mesaj: 21