folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bir Devrimmi Yoksa Büyük Bir Yanlış Mı?

Bir Devrimmi Yoksa Büyük Bir Yanlış Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek

insanları anlayamıyorum.neden herkes bu trt şeş konusuna, ''o zaman lazca'da kanal açılsın ! ! !'' gibi anlaşılmaz bir yaklaşım sergiliyor.yahu bu ülkede kaç tane lazca bilen adam var ?

sadece lazca için konuşmuyorum.bu ülkede kürtçe, İngilizce'den bile çok konuşuluyor.ki emperyalizm tehlikesinin hepimiz az çok farkındayız.böyle büyük bir tehlike, diliyle bizlere kendi kültürünü empoze ederken sesi çıkmayanlar bakıyorum, kürtçe konusunda hepsi birer karar mercisi veya uzman oluveriyorlar.

doğu'da türkçe bilmeyen adamları roj tv gibi neye hizmet ettiği açıkça belli olan kanalların kucağından kurtarmıştır trt şeş.

ayrıca dtp, pkk ve bilimum bunların destekçileri trt şeş'e karşı.hatta herhangi bir pkk yanlısı siteye girdiğinizde, trt'nin teklifini kabul eden ciwan haco'ya tepki yağdını görebilirsiniz.

ayrıca ben hiç bir dtp'linin trt şeş'den kendi zaferleri olarak bahsettiğini görmedim.

burdan da anlayabiliriz ki, trt şeş gayet yerinde olmuştur : )

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
Toplam Hit: 3952 Toplam Mesaj: 32