Bir Exenin Açılış Dosyasını Değiştirmek
-
Bir oyun var, oyuna girmeden önce bir dosya silmem gerekiyor, her defasında elle uğraşmamak için program yazdım. Program sorunsuz çalışıyor fakat son olarak şunu yapmak istiyorum;
Oyunun exesine tıklayınca benim exem çalışacak ardından kendi exemi kapatıp oyunu çalıştıracağım.
Dediğim gibi programı yazdım fakat oyun exesinden kendi exemi çağıramıyorum. Sağ tık > Özellikler > Hedef ve Başlama Yeri'ni değiştirdim fakat kabul etmiyor.
-
baska bir crack denesen
-
yazdıgın programda oyunun exesini çalıştır sonra programın kapansın :|
oyunun exesini değiştirmekle ugrasılmaz
-
dll falan giriyor devreye bildiğim kadarıyla yazın bende öğrencem o dediğin işi.
-
@7-19 Alakası yok hocam onla.
@Hybris Bence daha kolayı olmalı.
@The_FCN Anlamamışsın ne istedğimi :)
-
oyunu oyun exe sinden değil de kendi yazdığın exe den başlat.kendi silme işlemini vs yapsın o iş bitince oyun exesini çalıştırsın ve kendi kapansın.
-
ats30 bunu yazdı:
-----------------------------
oyunu oyun exe sinden değil de kendi yazdığın exe den başlat.kendi silme işlemini vs yapsın o iş bitince oyun exesini çalıştırsın ve kendi kapansın.
-----------------------------Zaten öyle yaptım, yani öyle kullanıyorum. Oyun iconunu kendi exemin iconu yaptım ve hallettim. Fakat merak ettiğim için sordum :)
-
wking bunu yazdı:
ats30 bunu yazdı:
-----------------------------Zaten öyle yaptım, yani öyle kullanıyorum. Oyun iconunu kendi exemin iconu yaptım ve hallettim. Fakat merak ettiğim için sordum :)
-----------------------------millet neler anlatmış sen iconu değiştirince hallettin.merak ettim hangi oyun ?
-
SUPERBICO bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
ats30 bunu yazdı:
-----------------------------millet neler anlatmış sen iconu değiştirince hallettin.merak ettim hangi oyun ?
-----------------------------Millet ne anlatmış ki hacı ?

http://www.youtube.com/results?search_query=rise+of+the+witch+king&aq=f
-
uyyy benim oyunumun serisi :|
ya online oynamak için orj ini falan alcaktım bu oyunun bi kaç yere sordum d&r kalmamıştı media markta içinde online kodu yoktu :|
netten cektim defeated mı ne oyle bi sorun vardı
adam akıllı oynayabilcegim bilen varmı bu oyunu :|
-
The_FCN bunu yazdı:
uyyy benim oyunumun serisi :|
ya online oynamak için orj ini falan alcaktım bu oyunun bi kaç yere sordum d&r kalmamıştı media markta içinde online kodu yoktu :|
netten cektim defeated mı ne oyle bi sorun vardı
adam akıllı oynayabilcegim bilen varmı bu oyunu :|
-----------------------------Evet orjinal almak gerekiyor. Bende var. Kalın olarak yazdığım yerde ne demek istedin? Oyun için ayrıca kod satılmıyor. Oyun kutusunun içinde serial var, oyunu o serialle yüklüyorsun ve mail bilgilerini girip kayıt ediyorsun oyununu ve online'a giriyorsun. Sabahlara kadar farklı modlarda faklı insanlarla kapışıyosun :F
Sürekli oynuyorum, dehşet bir oyun, başından kalkamıyorum :) Oyunu netten indir. Defated sorunu verirse ÖM at çözelim birlikte. Biliyorum o problemin çözümünü. TBT'de oynayan varsa gelsin kapışalım ama pis oynarım, rakip tanımam :F