Bir Exenin Açılış Dosyasını Değiştirmek
-
wking bunu yazdı:
-----------------------------
The_FCN bunu yazdı:
uyyy benim oyunumun serisi :|
ya online oynamak için orj ini falan alcaktım bu oyunun bi kaç yere sordum d&r kalmamıştı media markta içinde online kodu yoktu :|
netten cektim defeated mı ne oyle bi sorun vardı
adam akıllı oynayabilcegim bilen varmı bu oyunu :|
-----------------------------Evet orjinal almak gerekiyor. Bende var. Kalın olarak yazdığım yerde ne demek istedin? Oyun için ayrıca kod satılmıyor. Oyun kutusunun içinde serial var, oyunu o serialle yüklüyorsun ve mail bilgilerini girip kayıt ediyorsun oyununu ve online'a giriyorsun. Sabahlara kadar farklı modlarda faklı insanlarla kapışıyosun :F
Sürekli oynuyorum, dehşet bir oyun, başından kalkamıyorum :) Oyunu netten indir. Defated sorunu verirse ÖM at çözelim birlikte. Biliyorum o problemin çözümünü. TBT'de oynayan varsa gelsin kapışalım ama pis oynarım, rakip tanımam :F
-----------------------------özellikle sordum ordaki gorevliye gerçi oda bilmiodu galiba ama anladıgım kadarıyla içinde kod yoktu sadece single oynamak içindi üstünde flaanda yazmıodu
bi ara çekim tekrar oynarız :|
-
The_FCN bunu yazdı:
-----------------------------wking bunu yazdı:
The_FCN bunu yazdı:
uyyy benim oyunumun serisi :|
ya online oynamak için orj ini falan alcaktım bu oyunun bi kaç yere sordum d&r kalmamıştı media markta içinde online kodu yoktu :|
netten cektim defeated mı ne oyle bi sorun vardı
adam akıllı oynayabilcegim bilen varmı bu oyunu :|
-----------------------------Evet orjinal almak gerekiyor. Bende var. Kalın olarak yazdığım yerde ne demek istedin? Oyun için ayrıca kod satılmıyor. Oyun kutusunun içinde serial var, oyunu o serialle yüklüyorsun ve mail bilgilerini girip kayıt ediyorsun oyununu ve online'a giriyorsun. Sabahlara kadar farklı modlarda faklı insanlarla kapışıyosun :F
Sürekli oynuyorum, dehşet bir oyun, başından kalkamıyorum :) Oyunu netten indir. Defated sorunu verirse ÖM at çözelim birlikte. Biliyorum o problemin çözümünü. TBT'de oynayan varsa gelsin kapışalım ama pis oynarım, rakip tanımam :F
-----------------------------özellikle sordum ordaki gorevliye gerçi oda bilmiodu galiba ama anladıgım kadarıyla içinde kod yoktu sadece single oynamak içindi üstünde flaanda yazmıodu
bi ara çekim tekrar oynarız :|
Çok saçma geldi ama neyse. Istersen netten RIPini indir sadece 4 part :) Bu arada oyunu oynayabilmek icin Bfme-II nin kurulu olmasi gerektiğini unutma :) Paran varsa hiç acıma 60 tl ver orjinalini al. Eger sadece rotwk'un orjinalini bulursan al, bfme 2 nin orjinalini almana gerek yok. Ikisi birlikte satiliyor 60 tlye. Ya da internetten sadece orjinal serial satan sitelerden serial al bir tane.