Bir Firmaya Logo Calismasi Yapacagim..Sizler De Fikrinizi Paylasir Misiniz?
-
Firma adi : Novita
Sektor : Blişim+reklam+internet
...
Ben biraz arastirdim..Mesela Novita'nin manasi Latince de Yeni Hayat demek mis..Nasil bir dusunce ile LOGO ve SLOGAN yapilabilir..
Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.
-
hajım Blişim+reklam+internet demişssinde, ordaki Reklam yazan kısmı görünce basit bir iş olmadıgını düş. bi reklamcının logosu nasıl olabilir hayalleri zorlayan muhteşem bişey olmalı.başka bişey olsa bizde bişeyler uydururuzda.o yüzden faydamız olacak derken zararımız dokunmasın.bide tavsiyede bulunayım bari çok janjanlı şeylerde kötü oluyor.sade klas bi yazı ''novita'' diye yazının fontu ve rengi falan çok hoş olursa.isim kendi logosunu çıkartır. siemens gibi falan işte
-
Hocam google da arattım bir sürü firma çıktı.Bi internet sitesi falan varmı.İşi biraz daha açarsan yardımcı olabilirim gibi.
-
büyük bir firma ise sadeliğe önem ver
+ 2 rengi geçme
(mektup,sürekliform,fatura,irsaliye, gibi yerlerde kullanımını unutmaman gerek) -
Tesekkur ederim yardimlariniz icin..Cok fazla birseyler yapamadim henuz,is'ten geldim yorgunlukla pek ugrasasim da gelmedi..Dusuneyim ben biraz..Birseyler hazirladigimda paylasirim insallah...Sizler de hazirlarsaniz logo veya slogan paylasirsaniz sevinirim..
-
benim alkıma spiral şekiller geliyor birbiriyle ilişki ve devamı/sürekliliğin simgesi...
Bu kafa bi milyon iken çıkan, ekndi yaptığım bişi yalnış anlama sakın ..
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------hajım Blişim+reklam+internet demişssinde, ordaki Reklam yazan kısmı görünce basit bir iş olmadıgını düş. bi reklamcının logosu nasıl olabilir hayalleri zorlayan muhteşem bişey olmalı.başka bişey olsa bizde bişeyler uydururuzda.o yüzden faydamız olacak derken zararımız dokunmasın.bide tavsiyede bulunayım bari çok janjanlı şeylerde kötü oluyor.sade klas bi yazı ''novita'' diye yazının fontu ve rengi falan çok hoş olursa.isim kendi logosunu çıkartır. siemens gibi falan işte
-----------------------------bence de öle daha etkili oluyo microsoft mesela ama adamlar öyle bişey istemezler bence
-
Spiral sekiller fena olmaz..Bir de firma ismini-manası ile eşleştirebilirsem..Yani Novita yazisinin Yeni Bir Hayata yansıması gibi birşeyler..Yani Novitaya bakan Yeni Bir Hayat Goruyormus gbi..Ona benzer birseyler manada fena olmaz..
Novita - Yeni Bir Hayat .. Slogani nasil? Alternatifler ne olabilir..
-
üç tane kübü ikisini alta birini üste koy ben bu logoyu baya kişiye yapmıştım renklerini deiştirip :D
-
Örneği var mi peki?Bir de Novita ve Manasi ile bir alakasi var mi?
-
Mesela hem yazi hem logo olacak sekilde olursa..
Nova - Yeni
Hayat - Vita
Novita tam olmadi ama bu sekilde caprazlama olabilir..