Bir Firmaya Logo Calismasi Yapacagim..Sizler De Fikrinizi Paylasir Misiniz?
-
hajım bir logo tasarlarken senin o cizdigin logoya yukledigin anlam nemli... herkes senin gibi baktıgında ne gorecegini bilirse daha kolay pazarlarsın logonu. mesela ben baktıgımda at gorurum sen bana anlatınca icindeki ciftligi gorurum... ornekleme biras boktan ama idare et... bence sen sacma sapanda olsa bir seyle basla daha sonra kendin o logoya anlam yuklemeye calıs... yukledigin anlama gore logoyu biras gelistirmeye calıs. ne tarafa gidecegini bildigin zaman cizgilerinde ki anlamlar da daha da derinlik kazanacaktır. sana simdi sole bisi olsun bole bisi olsun dersek kopyacılık yapmıs olacagız. bu tamamen senin hayal gucune ve kabiliyetine kalmıs bir olay..
eger bir reklam firmasına logo tasarlıorsan o reklam firmasının bu piyasada isi olmayabilir. eger sen orada calısmıorsan tabe..
bana ozelden her zaman ulasabilirsin.... fikir isteme babaında bana bisi sorma ama su su aklıma geldi bunu yaptım bunda ne gibi degisiklikler yaparsam daha etkileyici olur gibi sorularla gelirsen daha cok yardımcı olabilirim sana... basarılar kolay gelsin