Bir Grup Gencin Kurduğu Amatör Film Şirketi -Babofilms-
-
Arkadasşlar sitenin sahibi Murat Özbey kendisinin derslerini izledim çok şey öğrendim bi grup kurmus kısa film çekiyorlar. sitelerinde yayınlıyorlar. ve derslerde yakında yayınlanacakmış. After Effects ile ilgilenenler siteyi takip etsin derim. ve komik aynı zamanda eğlenceli efektleri güzel filmlerde var. i göz atın derim :)
www.babofilms.com
http://www.facebook.com/BaboFilms
-
up işinize yarayacak dersler yayınlanıyor ae dersleri
-
bazı filmler için biçilmiş kaftanım. bana ulaşsınlar :D
-
genclerin onunu acin :)
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
bazı filmler için biçilmiş kaftanım. bana ulaşsınlar :D
-----------------------------Hocam aksam aksam güldürdün ya :)
-
önceden de takip ediyodum bu elemanları.
zevk alıyolar abi olsa böle bi kac arkadas güzel.
tavsiyem böle tarihi bisey cekseler daha ii olur.
-
Hocam bu elemanları tanıyorum. İstanbul / Küçükçekmece / Halkalıda oturuyorlar. Orda bir park var Hayat Park diye sürekli orda bu elemanlar :) Listemde ekliler.
Grafikleri çok kötü girip yardımda mı bulunsam diyorum :) -
Daniel-Koo bunu yazdı:
Hocam bu elemanları tanıyorum. İstanbul / Küçükçekmece / Halkalıda oturuyorlar. Orda bir park var Hayat Park diye sürekli orda bu elemanlar :) Listemde ekliler.
Grafikleri çok kötü girip yardımda mı bulunsam diyorum :)
-----------------------------grafikleri kötü derken ?
Bende aşağı yukarı onlar gibi yapıyorumda:)
-
Silent_King bunu yazdı:
Daniel-Koo bunu yazdı:
Bazı yaptıkları grafik çalışmaları var. Mesala elinde silah varmış gibi bir fotoğraf çekiliyorlar photoshop'ta dekupe etmeleri çok kötü. Silgi ile siliyorlar :):) Buda iyi olmuyor. Grafikleri çok iyi olsa mükemmel işler yaparlar. Ayrıca profesyonel bir fotoğraf makinaları ve profesyonel bir kamera kullanmaları lazım :) -
Daniel-Koo bunu yazdı:
Silent_King bunu yazdı:
Daniel-Koo bunu yazdı:
Bazı yaptıkları grafik çalışmaları var. Mesala elinde silah varmış gibi bir fotoğraf çekiliyorlar photoshop'ta dekupe etmeleri çok kötü. Silgi ile siliyorlar :):) Buda iyi olmuyor. Grafikleri çok iyi olsa mükemmel işler yaparlar. Ayrıca profesyonel bir fotoğraf makinaları ve profesyonel bir kamera kullanmaları lazım :)
-----------------------------aynısını dedim artık pro aletlere gecin die İŞnsallah dediler :) Ben daha çok Videolarını izliyorum Psiko Savaş var çektikleri yemin ediyorum Kurtlar vadisinden daha iyi valla :)
-
Silent_King bunu yazdı:
Daniel-Koo bunu yazdı:
Silent_King bunu yazdı:
Daniel-Koo bunu yazdı:
Bazı yaptıkları grafik çalışmaları var. Mesala elinde silah varmış gibi bir fotoğraf çekiliyorlar photoshop'ta dekupe etmeleri çok kötü. Silgi ile siliyorlar :):) Buda iyi olmuyor. Grafikleri çok iyi olsa mükemmel işler yaparlar. Ayrıca profesyonel bir fotoğraf makinaları ve profesyonel bir kamera kullanmaları lazım :)
-----------------------------aynısını dedim artık pro aletlere gecin die İŞnsallah dediler :) Ben daha çok Videolarını izliyorum Psiko Savaş var çektikleri yemin ediyorum Kurtlar vadisinden daha iyi valla :)
Evet After Effect programını çok iyi kullanıyorlar.Aralarında oynayan bir eski sınıf arkadaşım var :):)