Bir Grup Gencin Kurduğu Amatör Film Şirketi -Babofilms-
-
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------
Silent_King bunu yazdı:
Daniel-Koo bunu yazdı:
Silent_King bunu yazdı:
Daniel-Koo bunu yazdı:
Hocam bu elemanları tanıyorum. İstanbul / Küçükçekmece / Halkalıda oturuyorlar. Orda bir park var Hayat Park diye sürekli orda bu elemanlar :) Listemde ekliler.
Grafikleri çok kötü girip yardımda mı bulunsam diyorum :)
-----------------------------grafikleri kötü derken ?
Bende aşağı yukarı onlar gibi yapıyorumda:)
Bazı yaptıkları grafik çalışmaları var. Mesala elinde silah varmış gibi bir fotoğraf çekiliyorlar photoshop'ta dekupe etmeleri çok kötü. Silgi ile siliyorlar :):) Buda iyi olmuyor. Grafikleri çok iyi olsa mükemmel işler yaparlar. Ayrıca profesyonel bir fotoğraf makinaları ve profesyonel bir kamera kullanmaları lazım :)
-----------------------------aynısını dedim artık pro aletlere gecin die İŞnsallah dediler :) Ben daha çok Videolarını izliyorum Psiko Savaş var çektikleri yemin ediyorum Kurtlar vadisinden daha iyi valla :)
Evet After Effect programını çok iyi kullanıyorlar.Aralarında oynayan bir eski sınıf arkadaşım var :):)
-----------------------------after effects kullanabiliomusun sen hacı
-
Silent_King bunu yazdı:
Daniel-Koo bunu yazdı:
Silent_King bunu yazdı:
Daniel-Koo bunu yazdı:
Silent_King bunu yazdı:
Daniel-Koo bunu yazdı:
Hocam bu elemanları tanıyorum. İstanbul / Küçükçekmece / Halkalıda oturuyorlar. Orda bir park var Hayat Park diye sürekli orda bu elemanlar :) Listemde ekliler.
-----------------------------grafikleri kötü derken ?
Bende aşağı yukarı onlar gibi yapıyorumda:)
Bazı yaptıkları grafik çalışmaları var. Mesala elinde silah varmış gibi bir fotoğraf çekiliyorlar photoshop'ta dekupe etmeleri çok kötü. Silgi ile siliyorlar :):) Buda iyi olmuyor. Grafikleri çok iyi olsa mükemmel işler yaparlar. Ayrıca profesyonel bir fotoğraf makinaları ve profesyonel bir kamera kullanmaları lazım :)
-----------------------------aynısını dedim artık pro aletlere gecin die İŞnsallah dediler :) Ben daha çok Videolarını izliyorum Psiko Savaş var çektikleri yemin ediyorum Kurtlar vadisinden daha iyi valla :)
Evet After Effect programını çok iyi kullanıyorlar.Aralarında oynayan bir eski sınıf arkadaşım var :):)
-----------------------------after effects kullanabiliomusun sen hacı
Yok, hiç düşünmedim :) -
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------bnde küçükçekmecede oturuyorum lan banada ulaşsınlar :D:D
-
th317 bunu yazdı:
Daniel-Koo bunu yazdı:
-----------------------------bnde küçükçekmecede oturuyorum lan banada ulaşsınlar :D:D
Hacı küçükçekmecenin neresindensin Tepeüstü, Cennet, İnönü, Sefaköy, Çınaryolu, Halkalı, İkitelli :D Facebook'tan tanış gruba gir. -
Tebrikler çok başarılı şeyler yapmışlar emek verilmiş belli oluyor,