Bir Hayat Kadınıyla Aşk Yaşamak..
-
İyi kurgulayamamış.
-
wking bunu yazdı:
-----------------------------İyi kurgulayamamış.
-----------------------------aynen
-
Ben benzerını yasadım ... Sevgı baska bişey ... Fazla desınmemek lazım :)
-
Orospunun tövbesi kerhaneye kadardır.
-
Telefondaym daha snra okuyup yorum yapym
-
sen daha bi kademe alttası benden. en orospusuylada aşk yaşadım. en dindarıyla da. hayatımdaki herkes bi sebepten dolayı terketti veya ayrıldık. ve bendde artık olaylara şu şekilde bakıyorum.
"herşey normal"
heleki söz konusu kadın milletiyse kesinlikle normal. asla neden niye diye sormam. içinden çıkmak imkansız.
o yüzden sana tavsiyem kanma böyle şeylere. buda gelip geçecek. buda senden bişeyler götürecek. en az hasarla olayı kapamaya çalış.
son olarak;
çok sevdiğim ve çok anlamlı bi söz. kulağına küpe olsun. defalarca tecrübeyle sabittir.
"seven s.kilir s.ken sevilir"
-
ajan1111 bunu yazdı:
-----------------------------sen daha bi kademe alttası benden. en orospusuylada aşk yaşadım. en dindarıyla da. hayatımdaki herkes bi sebepten dolayı terketti veya ayrıldık. ve bendde artık olaylara şu şekilde bakıyorum.
"herşey normal"
heleki söz konusu kadın milletiyse kesinlikle normal. asla neden niye diye sormam. içinden çıkmak imkansız.
o yüzden sana tavsiyem kanma böyle şeylere. buda gelip geçecek. buda senden bişeyler götürecek. en az hasarla olayı kapamaya çalış.
son olarak;
çok sevdiğim ve çok anlamlı bi söz. kulağına küpe olsun. defalarca tecrübeyle sabittir.
"seven s.kilir s.ken sevilir"
-----------------------------
he bide şey vardı ajan , o kapı kapandıktan sonra düşmanını siker gibi sikeceksin onu , sen onu sikmezsen o seni
siker (: -
Noneyim.
Senin bu gibi çarpık hayat hikayelerine düşkünlüğünün, daha doğru tabiri ile merakının farkındayım.
Ancak gel gelelim bu hikayeyi geçirmiş olan adam yabancı uyruklu bir kimse diye düşünüyorum.
Evet senin bu durumda olmadığının ve akıl istemediğinin farkındayım ancak, yabancıların bakış açısı ile Türk'lerin bakış açısı bambaşka.
Bizim ülkemizde hayat kadınları gerçekten bitmiş tükenmiş bir yaşama ve geçmişe sahip kimseler oluyor. Hiçbirinden elle tutulur bir hayat hikayesi duyamazsın. İnan bana.
Fakat yabancı ülkelerin bir çoğunda hayat kadınları ''sex'' e vazgeçilmez veya yaşamanın temel gayesi olarak bakıyorlar. Hayat kadını olmak için mülakata gireni bile vardır.
Durumun iklimsel farklılıkları çok fazla. Öyle iklimlerin erkekleri bazı şeyleri önemsemediği veya önemsememesi gerektiği öğretildiği için, tabiri ne kadar caizdir bilmem ''yünle, tüyle'' uğraşmazlar.
Onların önceliği mutlu yaşamak, bizim önceliğimiz adımızı lekelememektir.
Burada düşünülmesi gereken şey bakire kız mı ? Orospu kadın mı ? konusu değil.
Burada düşünülmesi gereken şey; hangisi doğru ? Bizim yaşam şeklimiz mi ? Onların yaşam şekli mi ?
EDİT: Durum vahim bir batılılaşmadan ibaret. -
incir recelinin biraz daha degistirilmis versiyonu
-
demirci bunu yazdı:
-----------------------------incir recelinin biraz daha degistirilmis versiyonu
-----------------------------
katılıyorum.