Bir Hayat Kadınıyla Aşk Yaşamak..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wking
    wking's avatar
    Erkek

İyi kurgulayamamış.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosplay
    Cosplay's avatar
    Erkek

wking bunu yazdı:
    -----------------------------

İyi kurgulayamamış.

aynen

make total destroy
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Ben benzerını yasadım ... Sevgı baska bişey ... Fazla desınmemek lazım :)

İmza YOK !!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    Orospunun tövbesi kerhaneye kadardır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek
    Telefondaym daha snra okuyup yorum yapym

..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

sen daha bi kademe alttası benden. en orospusuylada aşk yaşadım. en dindarıyla da. hayatımdaki herkes bi sebepten dolayı terketti veya ayrıldık. ve bendde artık olaylara şu şekilde bakıyorum.

"herşey normal"

heleki söz konusu kadın milletiyse kesinlikle normal. asla neden niye diye sormam. içinden çıkmak imkansız.

o yüzden sana tavsiyem kanma böyle şeylere. buda gelip geçecek. buda senden bişeyler götürecek. en az hasarla olayı kapamaya çalış.

son olarak;

çok sevdiğim ve çok anlamlı bi söz. kulağına küpe olsun. defalarca tecrübeyle sabittir.

"seven s.kilir s.ken sevilir"

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

ajan1111 bunu yazdı:

sen daha bi kademe alttası benden. en orospusuylada aşk yaşadım. en dindarıyla da. hayatımdaki herkes bi sebepten dolayı terketti veya ayrıldık. ve bendde artık olaylara şu şekilde bakıyorum.

"herşey normal"

heleki söz konusu kadın milletiyse kesinlikle normal. asla neden niye diye sormam. içinden çıkmak imkansız.

o yüzden sana tavsiyem kanma böyle şeylere. buda gelip geçecek. buda senden bişeyler götürecek. en az hasarla olayı kapamaya çalış.

son olarak;

çok sevdiğim ve çok anlamlı bi söz. kulağına küpe olsun. defalarca tecrübeyle sabittir.

"seven s.kilir s.ken sevilir"

he bide şey vardı ajan , o kapı kapandıktan sonra düşmanını siker gibi sikeceksin onu , sen onu sikmezsen o seni

siker (:

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Noneyim.

Senin bu gibi çarpık hayat hikayelerine düşkünlüğünün, daha doğru tabiri ile merakının farkındayım.

Ancak gel gelelim bu hikayeyi geçirmiş olan adam yabancı uyruklu bir kimse diye düşünüyorum.

Evet senin bu durumda olmadığının ve akıl istemediğinin farkındayım ancak, yabancıların bakış açısı ile Türk'lerin bakış açısı bambaşka.

Bizim ülkemizde hayat kadınları gerçekten bitmiş tükenmiş bir yaşama ve geçmişe sahip kimseler oluyor. Hiçbirinden elle tutulur bir hayat hikayesi duyamazsın. İnan bana.

Fakat yabancı ülkelerin bir çoğunda hayat kadınları ''sex'' e vazgeçilmez veya yaşamanın temel gayesi olarak bakıyorlar. Hayat kadını olmak için mülakata gireni bile vardır.

Durumun iklimsel farklılıkları çok fazla. Öyle iklimlerin erkekleri bazı şeyleri önemsemediği veya önemsememesi gerektiği öğretildiği için, tabiri ne kadar caizdir bilmem ''yünle, tüyle'' uğraşmazlar.

Onların önceliği mutlu yaşamak, bizim önceliğimiz adımızı lekelememektir.

Burada düşünülmesi gereken şey bakire kız mı ? Orospu kadın mı ? konusu değil.

Burada düşünülmesi gereken şey; hangisi doğru ? Bizim yaşam şeklimiz mi ? Onların yaşam şekli mi ?

EDİT: Durum vahim bir batılılaşmadan ibaret.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

incir recelinin biraz daha degistirilmis versiyonu

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    demirci bunu yazdı:

incir recelinin biraz daha degistirilmis versiyonu

katılıyorum.
Toplam Hit: 6431 Toplam Mesaj: 35