Bir Hayat Kadınıyla Aşk Yaşamak..
-
Güzel bir metin olmuş kanımca.Ayrıca nazi arkadaşın dediklerine %100 hak veriyorum.Kültürümüz yozlaşıyor gitgide.
-
sinan akyüz sevmek zorunda değilsin beni.
mutlaka okuyun bu kitabı.
daha bi değişiği bu olayın.
-
gonul bu ota da konar boka da...
-
The_Cure bunu yazdı:
-----------------------------
Orospunun tövbesi kerhaneye kadardır.
-----------------------------nerden biliyosun çok mu tanıdın dicem olmayacak. hikaue gerçektir ya da değildir bilmiyorum ama yorum yaparken onların başta insan olduğunu unutmamak lazım
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------The_Cure bunu yazdı:
Orospunun tövbesi kerhaneye kadardır.
-----------------------------nerden biliyosun çok mu tanıdın dicem olmayacak. hikaue gerçektir ya da değildir bilmiyorum ama yorum yaparken onların başta insan olduğunu unutmamak lazım
Hocam bunu ben demiyorum; halk arasında söyleniyor. Bi bildikleri vardır ki söylüyorlar. -
+
-
Bir hayat kadınıyla aşk yaşamak.. Paranla mutlu olmaktır, paranla yaşamaktır, paranla tatmin olmaktır, paranla sevişmektir,
-
Bu senin hikayenmi yoksa aldın buldun bizimlemi paylaştın çünki sitede 18 yaşında oldugunu belirtmişsin ve 18 yaşına kadar nasıl bukadar çok şey yaşadın (evlenip boşanma) onuda geçtim işbulma felan ????
-
erebos bunu yazdı:
-----------------------------Bu senin hikayenmi yoksa aldın buldun bizimlemi paylaştın çünki sitede 18 yaşında oldugunu belirtmişsin ve 18 yaşına kadar nasıl bukadar çok şey yaşadın (evlenip boşanma) onuda geçtim işbulma felan ????
:)) -
HoRbY bunu yazdı:
-----------------------------Namus 2 bacak arasında degildir.
-----------------------------bir de ne orospular var ki bu lafı deyip deyip kaşarlanıyor.
dediğin doğru tabi ama bunu da kendi keyfine kullanan orospular var.
böylelerine dönüp "bırak lan bildiğin orospusun işte" diyesim geliyor, susuyorum.