Bir IIS Sunucusu T Anında Gelen N Tane İşlemi Nasıl Sıraya Sokuyor
-
PanxeR bunu yazdıbiri bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
öncelik tanımak için yani iss nin öncelik tanınması için para ödemen gerekir netflix google steam amazon gibi servis sağlayıcılar abd de ve bazı ülkelerde iss lere para ödüyor
yurtdışı çıkışında sıkıntı yaşamamak için ise önemli ülkelere yatırım yapıyorlar google steam facebook un Türkiye de sunucuları var
bunu bazen bant genişliği satın almak bazende önceliklendirmek için yapıyorlar
fakat başka bir durum var
sen Türkiye den yapılan işlemleri hollandadaki sunucuna giderken önceliklendirmek istersen aradaki tüm aracı firmalara ödeme yapman gerekir
Sen çok yanlış anlamışsın olayı
postu güncellemiş sormak istediğini yazmış dbms ve sql yoktu
Yalancıyı öpsünler mi karşim :D
Hepsi vardı. Sadece başlığa ISS yazmıştım IIS diye düzelttim.
-
ontedi bunu yazdı
Her birini ayrı değerlendirmeye tabii tutuyor diye biliyorum. SQL Server tarafında bunu LDF (Log Data File) ile yaparsın diye düşünüyorum. Çünkü Sql Server işlemi ilk olarak Log Dosyasına yapıyor. Hata yoksa Asıl Dosyaya yazıyor.
Bu arada İSS ile İİS farklı şeyler.
Yanlış anlaşılma,anlaşılmayla alâkalı;
bence, kısaltmalardaki bu yanlış anlaşılmaların(yada anlamaların) önüne geçebilmenin kolay Bir yolu var.
Tüm Kısaltmalar BÜYÜK HARFLERLE yazılsa, karışmaz, yani bence. örneğin, SQL, LDF, İSS, İİS , gibi.
~@~
bir de buna ek olarak, yazıda Vurgulanmak istenen Kelime'lerin ya da Tamlamaların İLK harflerini BÜYÜK yazsak daha kolay anlaşılır, diye düşünüyorum.
(tabî, bunları da abartınca ,m'oka sarıyor. ^^`)
(şahsına algılama @ontedi,) CapsLock ya arkadaşlar C'apsL'ock, bu kadar mı zor Bu tuş'a basmak. olmadı, Shift tuş'una basabiliyor olmamız lâzım(S'hift). ^^`.
Mobil'de de Yukarıya doğru bakan bi Tuş var SanalKlavye'de. Bu tuş'a 1kez veya 2kez seri şekilde basınca, Büyük harflerle yazılabiliyor, yazabiliyorum yani.
RitmFarbRacourci tarafından 11/Nis/20 12:55 tarihinde düzenlenmiştir -
şurda (https://serverfault.com/questions/374135/asp-net-request-queue-priority?rq=1) IIS tarafını anlatmış dayı özetle mümkün değil diyor. loadbalancer tarafında hile hurda yapabilirsin denmiş.