Bir İlişkim Var Benim!...
-
ilişkim var lan benim.... kiminle bilmiyorum ama bugün yoldan geçen biri senin ilişkin var dedi. sonra da gitti. arkasıdnan baktım baktım.... o kadar baktım ki arkamdaki adamlar, "lan manyak ya devam et ya get, ahamda gaçtı metiro" dediler de kendime geldim.
ben de tuttum bunu herkese yaydım. yok niye yaydığımı da bilmiyorum ama ilişkim var olum benim... kiminle niye bilmiyorum...şimdilik var olduğunu biliyorum.
yok anlamadığım neden öyle dedi, niye bana dedi, sonra niye gitti... lan söylüyon bari gerisini getir. getirmiyosan da söyleme....
delircem ya... hayır anlamadığım sen bunu herkese mi yapıyorsun yoksa sadece bana mı yaptın. cevap ver cevaaapp! sinirli adamın oğlum ben. varya arkamda kimler var sen bilmiyorsun! buldururum da söyletirim seni!
ne istedin lan benden! ne güzel işimi halledip, evime gelip uyuyacaktım be! ne istedin masum benden! heee! ne günahım vardı da seni buldum! ayıp lan ayıp! hiçbir insan evladı yapmaz bunu be!
sen tut, birinin karşına çık, "senin ilişkin var" de git! bari devamını getirseydin be... ne ilişkisi hee? sorarım sana ne ilişkisi?! ticari mi, duygusal mı, ailesel mi? ne tip bir ilişki!
şimdi düşünüyorum da, benim gibi bahtsız birini öyle dünyalar güzeli biri bulmayacağından buradan sana ana avrat küfür etmek işime geliyor. yok karşındayken küfür edemem çünkü döversin falan alim allah!
neyse....
sinirlendim...
sen de yoksun hazır. iyice bi küfür edeyim sana da raahtlayayım ama bak! yeminim var. bulucam kim olduğunu o benimle ilişkide ki!
ahanda şimdi ben nasıl uyuycam...
hiç bilmez söylüyom da merak eden olur mu diye...
bulcam lan seni benimle ilişkisi olan kişi...edit: konu yeterince sapmis,kilitlendi.
-
Tam olarak ne oldu hocam :)
-
Birinin ilişkisi var, birinin şüpheleri var ne güzel :)
-
ilişkisi varmışş :D kim inanır hocam buna , yok artık benimde microsofta bürom var amk
-
türkiyede yaşıyosun hocam normal gör
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------hehehe herkes kehanet söler ama adama helal olsun wala ,))
nasıl da aklına yerleşmiş ama benim kehanetim yakın zamanda sewgilin olcak e bişiyi 40 kere dersen olurmuş ,))
-----------------------------40 mıymış o ? :D
-
media_center bunu yazdı:
-----------------------------
ilişkisi varmışş :D kim inanır hocam buna , yok artık benimde microsofta bürom var amk
-----------------------------kadir inanır .
asdasfkasfkgapfjlfkgjasld DD:D:D:D
-
rahatısz mısın lan. masturbasyon yap rahatla gevşe.
-
shadowans bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
-----------------------------hehehe herkes kehanet söler ama adama helal olsun wala ,))
nasıl da aklına yerleşmiş ama benim kehanetim yakın zamanda sewgilin olcak e bişiyi 40 kere dersen olurmuş ,))
Türkçe'de "w" harfi yok benim bildiğim..
-----------------------------shadowans hangi dilce ?
-
shadowans bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
Türkçe'de "w" harfi yok benim bildiğim..
-----------------------------edebiyat parçalama hocam.Sende o zaman cümlenin sonundaki .. anlamını söyle ?
-
Ne aşk ne ilişki bu bir çelişki. (Böyle bir şey vardı sanki?)