folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder Bir İp Numarasına Tanımlanan Girişle, Kendi Bilgisayarımızdan Girmek.

Bir İp Numarasına Tanımlanan Girişle, Kendi Bilgisayarımızdan Girmek.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek

nası bi kontrol yapıyo acaba. tamper data ile yanıltamaz mıyız?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:
    -----------------------------

pekiii şöyle bir şey mümkünmüdür

geçenlerde birisinin ip ini siteme koyduğum sayaçla buldum.Telnetle ve browserle modeme bağlanabildim şifresi defaulttu hala..Girdim ilk önce firewallı devre dışı bıraktım modemden.Sonra gerekli bir kaç portu açtım.Ama açıkçası tam olarak nasıl bir yöntem izleyeceğimi bilmeden önemli olduğunu düşündüğüm portları açtım.

Sonra çıktım.Bu gün tekrar bağlanmaya çalıştığımda ip yok olarak görünüyor.Bağlanamıyorum.pinglerime cevap vermiyor ipscan yaptığım zamanda offline olarak görünüyor ama siteme giren kişi hala aynı iple giriyor olarak görünüyor.Yani ip değişmemiş halen.Ancak artık bağlanamıyorum.Sebebi ne olabilir.Nasıl bir yöntem izlemeliyim bilgisi olan? 

modem birçok kişinin kullandığı routerli bir wireless modem.Aparta kablosuz yayın yapıyor.Maksimum seviyede nasıl kullanabilirim bu modemi hedef kişiye yönelik.Teşekkürler.

-----------------------------

1. Aynı ip ile girmiyor sayacda bir sıkıntı var... Adam modemi acıp kapadı statik ip olduğu için gitti...

2. Adam caktı wandan bağlantıyı engelledi...

ip adresini www.ripe.net ten arat bakalım ttnetin dinamic pool olarakmı yoksa static pool olarakmı görünüyor ip aralığı...

eğer dinamikse modemi acıp kapadığında değişecek zaman geçirmeden modemde dyndns ayarı varsa kendine yönlendirki istediğin zaman bağlanabilesin...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 15139 Toplam Mesaj: 13