Bir Kamyon Dolusu Buzdolabı !
-
şuan bizim eczanenin önüne bi kamyon geldi içi dolu buzdolabı yaklaşık 100tane
şimdi ee ne var diyeceniz beleşe veriyorlar akp dağıtıyor bunları işin tuhaf tarafı
dağıttıkları yerin %99.9'unun şerefsiz[dtpli] olduğunu sağır sultan bile biliyor bunu onları tarafına
çekmek için mi yapıyorlar yoksa başka bi taktik mi anlamadım :|
-
urspu çocukluğunda sınır tanımıyorlar,neden şaşırıyosunki kardeş :)
-
C_e_Z_a bunu yazdı:
-----------------------------
urspu çocukluğunda sınır tanımıyorlar,neden şaşırıyosunki kardeş :)
hehe :)la bide bizim evdekinden daha afilli dolaplar mına kii
-
Beslesinler onları yarın yine polise taş atarlar ama
-
kendi adamlarına ihale bırakarak ellerindeki düşük model buzdolaplarını erittirerek çıkar sağlıyorlar.
beyaz eşyafirmalarıda vergi cart curt indirimlerle hareketlenen sektörle, eskilerini pahalı fiyata devlete iteleyip, yeni malları ucuzdan alıp, kaymağını yiyorlar.
-
Hepsinin anasına zina edim :) yerel seçimlerde doğu illerine yardımı yaptı ne oldu dtp'nin oyları arttı şimdi yine yardım yapıorlar artık bu sefer kendilerini Peygamber ilan edecekler.
-
hoca cep telefonuyla çek 4-5 fotoğraf indirilirken ajansalara gönder dtp mahallesinde buzdolabı yardımı diye bakalım ne çıkacak
-
DJ_Alper bunu yazdı:
hoca cep telefonuyla çek 4-5 fotoğraf indirilirken ajansalara gönder dtp mahallesinde buzdolabı yardımı diye bakalım ne çıkacak
olm uğraşamam esnaf adamız niye çekiyorsun felan die munakaşa çıkar mıan kii :) -
belki de hükümetimiz fakir halka yardım yapacaktır. hemen kötü yorumlamamak gerek
-
Kreyzi bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
olm uğraşamam esnaf adamız niye çekiyorsun felan die munakaşa çıkar mıan kii :)
-----------------------------olum gizli çeksene sen ajansa yaz fotoları parayla satarsın yolunu bulursun 0,2 erkek seni
-
Blue_moon bunu yazdı:
belki de hükümetimiz fakir halka yardım yapacaktır. hemen kötü yorumlamamak gerek
-----------------------------Arkadaşlar foto çekin ve buraya da koyun. Yoksa Akp yandaşları malum gene boş gereksiz savunmalarda bulunacaklar.. :@