Bir Kamyon Dolusu Buzdolabı !
-
buzdolaplarını niye dağıtıyo a.k.q onlara el bombaları ve mühümatları buzdolabında muhafaza etsinler diyemi:D muhahahayt XD
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
DJ_Alper bunu yazdı:
hoca cep telefonuyla çek 4-5 fotoğraf indirilirken ajansalara gönder dtp mahallesinde buzdolabı yardımı diye bakalım ne çıkacak
olm uğraşamam esnaf adamız niye çekiyorsun felan die munakaşa çıkar mıan kii :)
-----------------------------olum gizli çeksene sen ajansa yaz fotoları parayla satarsın yolunu bulursun 0,2 erkek seni
2-3 tane çektim ama o kadar detaylı deil akşam konuşak :) -
hiç kaçırma lan kro çek fotoları delil olur sonra satar kırışırız =)
-
vala çektim 2-3 tane para yaparsa ne ala yanlız biri pis pis bakıyordu
çıkışta kavga çıkmasa iyi :)
-
soyle bir cumle duyarsaniz sasirmayin
"Sosyal devlet geregi dagitiyoruz"
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------şuan bizim eczanenin önüne bi kamyon geldi içi dolu buzdolabı yaklaşık 100tane
şimdi ee ne var diyeceniz beleşe veriyorlar akp dağıtıyor bunları işin tuhaf tarafı
dağıttıkları yerin %99.9'unun şerefsiz[dtpli] olduğunu sağır sultan bile biliyor bunu onları tarafına
çekmek için mi yapıyorlar yoksa başka bi taktik mi anlamadım :|
--------------------------%99.9'unun şerefsiz[dtpli]
işte sunu yapma arkadaşım ya iyi hoş konusuyon ama yanlış konusuyon
-
evet doğru sosyal bir devletiz ya terörist i koynumuzda besleriz.
Onlara yakında seçme hakkı vericez ki seçilme hakkını aldılar(!)
hatta ve hatta şöyle yapalım daha iyi olur seçim sandıklarının başlarına koyalım bu teröristleri ne dersiniz? iyi olmaz mı?Bu ülkeyi satanında bu ülkeyi sattıranında gelmiş ve gelecek yedi sülalesi umarım teker teker ahirette karşıma çıkar, Türk milletinin karşısına çıkar!
-
olay ırataya çıkması üzerine erdoğan şöyle yanıt verir: dtplide bu ülkenin vatandaşı onlarada yardım yapıyoruz
-
ahh ahh nerdesin ordu!
-
generous bunu yazdı:
ahh ahh nerdesin ordu!
çok mu özlem çekiyorsun ? ordu yerinde duruyor :)eğer askerliğini yapmadıysan buyur git seni tutan mı var ?
Eğer demek istediklerin bu değilse yoksa gericiler gibi "darbe" den mi bahsediyorsun ?