Bir Kediyi 30 Sn. Mikrodalgada Bırakırsanız Ne Olur (İğrençç +18)
-
offspring11 bunu yazdı:
-----------------------------
yaa pardonda bn annlamadım kediyi koydular oyuncak oldu çıktı ??
oyy oyy öğreneceğin cok şey var amaasıl durum şöyle tbt nin eskileri videoyu gerçek kedi olaraktan vs görüo yeni arkadaşlar oyuncak olarak rene nin yeni icadı :)
-
eray bunu yazdı:
-----------------------------offspring11 bunu yazdı:
oyy oyy öğreneceğin cok şey var amaasıl durum şöyle tbt nin eskileri videoyu gerçek kedi olaraktan vs görüo yeni arkadaşlar oyuncak olarak rene nin yeni icadı :)
-----------------------------heheh bekliyodum kimden cıkcak boyle bi cvp diye
-
mimar bunu yazdı:
ya bu küfredenler videoyu izledimi acaba çok merak ediyorum.:D:D bi izleyin amk sonra küfredin.
:D ahhaahha süpersin hocam :D -
yanı baya kusuodum bu ne ....
-
offspring11 bunu yazdı:
-----------------------------kedidir o kedi ....
-
işe bak yaw, tbt nin psikopat dolu olduğunu bilirdimde bu kadarda deil yani. geyik bölümünde açtığım konu 723 hit alıyor. bide anasayfada olsaydı şimdi 3 4 bin hit almıştı. bir canlıyı acı çekerken seyretmeye bayılıyoruz dimi, itiraf edin ...
-
...........................
-
ben böyle iğrenç bir şey görmedim...ruh hastası herif,bide kediyi okşayıp öyle koyuyo mikrodalgaya..allahın manyağı...
-
dirtymind bunu yazdı:
ben böyle iğrenç bir şey görmedim...ruh hastası herif,bide kediyi okşayıp öyle koyuyo mikrodalgaya..allahın manyağı...
arkadasım videoyu ızledınmı ? :=) kediyi koyuo sonra sag tarafa doru bakıp kamrayı donduruyor oyuncak kedı kyuo cıkardıgı oyuncak kedi nası ızlıonuz -
Today bunu yazdı:
dirtymind bunu yazdı:
arkadasım videoyu ızledınmı ? :=) kediyi koyuo sonra sag tarafa doru bakıp kamrayı donduruyor oyuncak kedı kyuo cıkardıgı oyuncak kedi nası ızlıonuz
-----------------------------ayna var mı kardeş üzerinde merak ettimde