Bir Kediyi 30 Sn. Mikrodalgada Bırakırsanız Ne Olur (İğrençç +18)
-
editliyorum dirtymind (:
-
selim_pusat bunu yazdı:
-----------------------------Today bunu yazdı:
-----------------------------
dirtymind bunu yazdı:
ben böyle iğrenç bir şey görmedim...ruh hastası herif,bide kediyi okşayıp öyle koyuyo mikrodalgaya..allahın manyağı...
arkadasım videoyu ızledınmı ? :=) kediyi koyuo sonra sag tarafa doru bakıp kamrayı donduruyor oyuncak kedı kyuo cıkardıgı oyuncak kedi nası ızlıonuz
-----------------------------ayna var mı kardeş üzerinde merak ettimde
:D
eski üye/çömez üye farkı :Fvideoyu oturup sonuna kadar izlemedim...ama şu dikkatimi çekiyor;neden sürekli eski üye yeni üye gibi ayırımlar yapıyorsunuz?bide ayırım yapmıyoruz diye tartışmada çıkar şimdi...
-
dirtymind Allahta seni güldürsün hocam :D dişçiden geldim moralim bozuk bu başlığa girdimmi kopuyorum :D
-
dirtymind bunu yazdı:
-----------------------------(...)
videoyu oturup sonuna kadar izlemedim...ama şu dikkatimi çekiyor;neden sürekli eski üye yeni üye gibi ayırımlar yapıyorsunuz?bide ayırım yapmıyoruz diye tartışmada çıkar şimdi...
yok öle bişi...
yöneticiler bu konuda çok hassas siz içinizi ferah tutun :)
-
hacı cok kopuk bisi bu ya harbiden kediyi fırına sokarken herif agzına geleni sayıyordun sonundada yuh artık dedirtiyor :)
-
------Bu Sefer Gerçek!!!------------------------------
ABD'de 3 yaşındaki bir çocuğun mikrodalfa fırına attığı bir kedi inanılmaz bir şekilde kurtarıldı.
Detroit televizyon kanalı WDIV'nin haberine göre, yaklaşık iki hafta önce evin küçük çocuğu tarafından mikrodalga fırına kapatılan Stouffer adlı kedi, aile tarafından Hayvan Hastanesin'ne teslim edildi.
VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN
Ancak ağır şekilde yanan zavallı kedinin kulakları ve kuyruğu kesilmek zorunda kaldı. Derisinde de ağır yanıklar oluşan kedi bir ayağını da kaybetti.
Hastane yetkilileri, tedavisi devam eden Stouffer'ın hızla iyileştiğini ve yakında, isteyen bir aileye teslim edilebileceğini kaydetti. Talihsiz kedinin, alıngan ama oyuna düşkün olduğu ifade edliyor.http://video.haberturk.com/Video.aspx?v_ID=35544&k_A=haberturk
-
tamam bende problem yokmuş :D:D
-
ruhastasiTBT bunu yazdı:
-----------------------------Potansiyel_Virus bunu yazdı:
ruh hastasiiiiii
-----------------------------efendm?
muhahaa işte konu şimdi geyik olmuş :D -
offspring11 bunu yazdı:
tamam bende problem yokmuş :D:D
-----------------------------Send problem yok kardeşim zaten :D Gerçek dalga fırın beni kopardı kedi küçük Emrah 'a benzio :D
-
thenumb bunu yazdı:
-----------------------------break bunu yazdı:
Böööghh!! Sanki kemikleri içinde siyah böcekler var . Rengi grimsi bişey oluyo çok kötü yha ..
-----------------------------pes dedirten cümle yani ! bu cümleye baktıktan sonra bile insanın videoyu açası gelmiyo...pess ki ne pess.
yaptınmı laaa doğruyu söyle yapmış bi insan anca böyle bi yorum yapabilir bence :P
-----------------------------Google 'dan arama yapıorum şimd gerçeğini bulucam çok yapmak isterdim ama mikrodalga fırınımz yok peder zararlı olduğuna inanıor ve eve aldırmıor :D Bide yapsanda bide onu temizlemeyle uğraş mikrodalganın içi kedinin kendisi vs. :D