Bir Kız Neden İkinci Olmak İster
-
simiramis bunu yazdı:
-----------------------------
1.Kızı tanımıyolar
2.Kız bana abayı yakmıştı ama bende ona başka bişi yakıcam
3.İddialık bişi yok benle onun arasında ortak başka hiç kimse yok. Sadece bi sevgilim oludğunu biliyor onun adını sanını bilmiyo.
4.Kız zaten isterken ben ona dedim senin hakkındaki düşüncelerim sadece 2. kişi olarak kalacak ve istediğim herşeyin cevabı sende evet olacak tamam dedi. anlamıyorum amk ne iğrenç yaratıklar var :|
-----------------------------Hacı 4 ünden biri manasında dedim 4üde aynı manada değildi : ) kızada bişey demek istemedim ama demişler zaten diceğimi
-
-
sLeymN bunu yazdı:
hocam her kızın içinde bir orospu yatar. şimdi biri cıkacak annen bacın içinde mi aynı diyecek evet !
-----------------------------:O Tahribatta ki en acayip yorumlardan biri oldu bu
-
sLeymN bunu yazdı:
hocam her kızın içinde bir orospu yatar. şimdi biri cıkacak annen bacın içinde mi aynı diyecek evet !
-----------------------------senin bu yorumun üzerine annenin içindeki orospuyla sevişmek istedim bilio musun ?
herkesin annesi, sevgilsi ve ablası var. Az adam ol..
-
simiramis bunu yazdı:
Evet hocalar ve mürideler bunu size sormak istiyorum bir kız neden bir erkeğin sevgilisi olduğunu bile bile onunla gizli bir ilişki yaşamayı kabul eder?
-----------------------------Çok yakışıklısındır hocam,dayanamıyodur.
-
iqsuz bunu yazdı:
simiramis bunu yazdı:
Beyler iğrenç miğrenç yengeniz o bokunu çıkarmayın 4'e kadar hakkım var :D
edit:ya erkeğiz sonuçta reddet meddet olmuo her türlü tedbirimizi alıp gazaya çıkacağız bunun kaçarı olmaz kız işte er meydanı dedi ama bunun sebebini merak ettim
ciddi değilsen kardeşlik paylaşmaktır hocam:D
ama yok ciddiyim dersen bacımızdır:D
-----------------------------ewet ewet nerde paylaşımcı ruh :D
-
kaşınıyo başka bi açıklaması olamaz :D
-
anubisx bunu yazdı:
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------senin bu yorumun üzerine annenin içindeki orospuyla sevişmek istedim bilio musun ?
herkesin annesi, sevgilsi ve ablası var. Az adam ol..
-----------------------------anneler orospu olunca cocuklarıda haliyle orospu cocugu oluyor işte.
-
yorumlara bittim :D
-
seviye iyice düştü!
Konuya gelirsek ulan ben evlenmek için kız arıyorum sen bu yaşta ikincisini de yedeğe koyuyon hoca ne ayak bu ? Olacak kızlarıda ben beğenmiyom. Param da var :)
Talipli varsa görüşebiliriz :D