Bir Kız Neden İkinci Olmak İster
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------
anubisx bunu yazdı:
sLeymN bunu yazdı:
hocam her kızın içinde bir orospu yatar. şimdi biri cıkacak annen bacın içinde mi aynı diyecek evet !
-----------------------------senin bu yorumun üzerine annenin içindeki orospuyla sevişmek istedim bilio musun ?
herkesin annesi, sevgilsi ve ablası var. Az adam ol..
-----------------------------anneler orospu olunca cocuklarıda haliyle orospu cocugu oluyor işte.
-----------------------------işte bu yüzden senin yorumlarını kayle almamak gerekiyor.
-
Belkide Fantezisidir
-
anubisx bunu yazdı:
sLeymN bunu yazdı:
anubisx bunu yazdı:
sLeymN bunu yazdı:
hocam her kızın içinde bir orospu yatar. şimdi biri cıkacak annen bacın içinde mi aynı diyecek evet !
-----------------------------senin bu yorumun üzerine annenin içindeki orospuyla sevişmek istedim bilio musun ?
herkesin annesi, sevgilsi ve ablası var. Az adam ol..
-----------------------------anneler orospu olunca cocuklarıda haliyle orospu cocugu oluyor işte.
-----------------------------işte bu yüzden senin yorumlarını kayle almamak gerekiyor.
-----------------------------konu ikili tartışmaya dönmesin hocam uğraşma açılmaz o şemsiye. birazcık saygı gösterebilirsin. ne yaşadım ne yaşamadım bilmiyorsun konuşma.
-
Bu yarrak altin suyuna mi batirilmis anlamiyorumki...
-
O değilde artık her karı kız konusu anasayfaya taşınmaya başladı. Bunlar için zaten
http://www.tahribat.com/Folder-Ask-Ve-Edebiyat-99/
bölümü var. Dileyen ordan yazabilir, okuyabilir, derman bulabilir. Hergün bir başkası kendi hikayesini anlatmaya başladı. Sitenin çizgisi belli. -
FireX bunu yazdı:
O değilde artık her karı kız konusu anasayfaya taşınmaya başladı. Bunlar için zaten
http://www.tahribat.com/Folder-Ask-Ve-Edebiyat-99/
bölümü var. Dileyen ordan yazabilir, okuyabilir, derman bulabilir. Hergün bir başkası kendi hikayesini anlatmaya başladı. Sitenin çizgisi belli.
-----------------------------bende bu isyanı dile getirmeye girmiştim. her zamanki gibi önce davranmışsın :)
-
her ihtimali düşünmek lazım belki senin asıl hatunla atarlıdır kız senin kızdan intikam almak için aranızı bozmaya çalışıyodur
-
ajan1111 bunu yazdı:
ruhlarında o.os.uluk olduğu için...
----------------------------- -
Yaz günü hormonları artmıştır normal..
Bir kaç ay sonra gider elini çabuk tut
-
ajan1111 bunu yazdı:
ruhlarında o.os.uluk olduğu için...