Bir Kodlama Lazim [Ucretli]
-
Merhaba arkadaslar, asagida tarif ettigim sekilde bir kodlamaya ihtiyacim var yardimci olursaniz sevinirim.
Bir web sitesinin belirli bir bolgesindeki sayi 1.900'den kucukse makro.exe dosyasını aç.
Edit: Tekrar merhaba arkadaşlar. Konu açıldığından beri 5 farklı arkadaş denedi ancak yapılamadı istediğim şey. Çünkü işlemin yapılacağı sitenin güvenlik önlemleri varmış.
Bu sebeple ilkel bir yöntemle çözülmesi gerekiyor.
Açık olan web sayfası üzerinde sürekli ctrl+f ile 1.900,1.899,1.898 gibi benim belirleyeceğim sayıları arayacak bir program lazım. Bulduğu taktirde desktop/makro.exe dosyasını açacak ve stoplanacak. Cüzi bir miktar ödeme yapabilirim. Şimdiden teşekkürler.
SENAR1ST tarafından 02/Oca/18 14:27 tarihinde düzenlenmiştir -
Python ile aşağıdaki kod yapısıyla yapabilirsin hocam. İstediğin siteden alacağın verinin alanına göre düzenlemeleri vs yaparsın.
https://pastebin.com/3Q3vsmtF
Not: ücretli yazdığını sonradan gördüm. Anlaşan arkadaş varsa kusura bakmasın, kodlar tahribat tan dosya başlık sayısı çekecek şekilde basit olarak paylaşıldı..
coder2 tarafından 24/Ara/17 11:40 tarihinde düzenlenmiştir -
uygulama nerde çalışacak hocam ? win işletim sistemi mi , linux mu ?
-
baristbt bunu yazdı
windows hocam
-
SENAR1ST bunu yazdıbaristbt bunu yazdı
windows hocam
detayları yolla hocam halledelim
-
baristbt bunu yazdıSENAR1ST bunu yazdıbaristbt bunu yazdı
windows hocam
detayları yolla hocam halledelim
Barış hoca yapıverecek sağolsun lösev bağışı karşılığında.
-
Konu günceldir. Ücret 100TL. İş şudur tekrardan yazıyım: vereceğim sitenin belirli bölgesindeki sayı 318'den küçükse desktop/1.macro'yu aç.
-
Bi deneyeyim.
-
Site adresi nedir ?
-
Bunda bu kadar ne var bi ben mi anlayamadım? Sırf meraktan yapacam bu gidişle. Macro formatı nedir?
-
j4x bunu yazdı
Bunda bu kadar ne var bi ben mi anlayamadım? Sırf meraktan yapacam bu gidişle. Macro formatı nedir?
Dene:)