folder Tahribat.com Forumları
linefolder Programlama Genel
linefolder Bir Kodlama Lazim [Ucretli]

Bir Kodlama Lazim [Ucretli]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SENAR1ST
    SENAR1ST's avatar
    Erkek
    uguraba bunu yazdı

Hocam PM ile bilgi istedim, yapılması gerekeni anlattın, site adresini dahi söylemedin. Bu şekilde olunca dile kolay, programlama diline zor oluyor haliyle. :)

Hocam bir arkadaş hali hazırda uğraşıyodu birazda o sebeple vermedim arkadaş olumsuz dönerse size yazarım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buzukatak
    buzukatak's avatar
    Erkek
    SENAR1ST bunu yazdı
    uguraba bunu yazdı

Hocam PM ile bilgi istedim, yapılması gerekeni anlattın, site adresini dahi söylemedin. Bu şekilde olunca dile kolay, programlama diline zor oluyor haliyle. :)

Hocam bir arkadaş hali hazırda uğraşıyodu birazda o sebeple vermedim arkadaş olumsuz dönerse size yazarım.

Acilen forum kullanmayı bırakman lazım. Ben dahil kaç adam PM gönder vs. dedi gerekçeye bak. Arzun nedir anlamak çok güç.

anlıyorum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SENAR1ST
    SENAR1ST's avatar
    Erkek
    buzukatak bunu yazdı
    SENAR1ST bunu yazdı
    uguraba bunu yazdı

Acilen forum kullanmayı bırakman lazım. Ben dahil kaç adam PM gönder vs. dedi gerekçeye bak. Arzun nedir anlamak çok güç.

Pm göndermiş olanlara dönüş yaptım ve onların uğraşları vs. derken zaman geçti. Hala da bekleyen pmlere sırayla dönüş yapıyorum. Herkese aynı anda yazıp birden çok kişiyi uğraştırmanın manası yok diye düşünüyorum. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

kodlama yapmanızı istiyorum

ama siteyi öğrenmenizi istemiyorum, anlıyo musunuz beni

ğıeeeehhııaaaaa

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SENAR1ST
    SENAR1ST's avatar
    Erkek
    YekteranBaymedir bunu yazdı

kodlama yapmanızı istiyorum

ama siteyi öğrenmenizi istemiyorum, anlıyo musunuz beni

ğıeeeehhııaaaaa

İşi yapmak için isteyen 5 arkadaşa verdim elbette saklayacak değilim sadece "ver bakalım hangi siteymiş" tavrıyla yaklaşanları atladım.

Toplam Hit: 5618 Toplam Mesaj: 36
bat kodlama