Bir Kodlama Lazim [Ucretli]
-
uguraba bunu yazdı
Hocam PM ile bilgi istedim, yapılması gerekeni anlattın, site adresini dahi söylemedin. Bu şekilde olunca dile kolay, programlama diline zor oluyor haliyle. :)
Hocam bir arkadaş hali hazırda uğraşıyodu birazda o sebeple vermedim arkadaş olumsuz dönerse size yazarım.
-
SENAR1ST bunu yazdıuguraba bunu yazdı
Hocam PM ile bilgi istedim, yapılması gerekeni anlattın, site adresini dahi söylemedin. Bu şekilde olunca dile kolay, programlama diline zor oluyor haliyle. :)
Hocam bir arkadaş hali hazırda uğraşıyodu birazda o sebeple vermedim arkadaş olumsuz dönerse size yazarım.
Acilen forum kullanmayı bırakman lazım. Ben dahil kaç adam PM gönder vs. dedi gerekçeye bak. Arzun nedir anlamak çok güç.
-
buzukatak bunu yazdıSENAR1ST bunu yazdıuguraba bunu yazdı
Acilen forum kullanmayı bırakman lazım. Ben dahil kaç adam PM gönder vs. dedi gerekçeye bak. Arzun nedir anlamak çok güç.
Pm göndermiş olanlara dönüş yaptım ve onların uğraşları vs. derken zaman geçti. Hala da bekleyen pmlere sırayla dönüş yapıyorum. Herkese aynı anda yazıp birden çok kişiyi uğraştırmanın manası yok diye düşünüyorum.
-
kodlama yapmanızı istiyorum
ama siteyi öğrenmenizi istemiyorum, anlıyo musunuz beni
ğıeeeehhııaaaaa

-
YekteranBaymedir bunu yazdı
kodlama yapmanızı istiyorum
ama siteyi öğrenmenizi istemiyorum, anlıyo musunuz beni
ğıeeeehhııaaaaa

İşi yapmak için isteyen 5 arkadaşa verdim elbette saklayacak değilim sadece "ver bakalım hangi siteymiş" tavrıyla yaklaşanları atladım.