folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bir Komplo Teorisi Tayyip Hakkında



Bir Komplo Teorisi Tayyip Hakkında

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 07/Eylül/2005
    Erkek

    baykal denen solcu müsveddesine de değdirmek istiyorum atatürkün halk için halkla kurduğu ecevitin halkın içinden çıkıp halkı iktidara getirdiği partiyi baykal askeriyenin yanında duran soyal demokratlıkla hiçbir ilgisi olmayan Ata nın 6 okunu yalnızca ambleminde taşıyan bugüne kadar söylediği cumhurbaşkanını halk seçsin söylemini yumurta göte dayanınca halkta ona dayamasın diye iptal etmeye çalışan bi adam ve partisinden bahsediyoruz 


    -----------------------------

    Soğan cücüğü kadar beyni olan biri anlar ama nerede.. Baykal Halk seçsin HİÇ BİR ZAMAN demedi ki... sadece uzlaşıyla seçilsin dedi.. Yok efendim neymiş halktan kaçıyormuş ne alaka.. Halk seçtiğinde ne olacak biliyormusunuz akp nin istediği gibi ülkeye şeyh seçmiş olacaksın başka bişi değil.. Daha hala oy pusulasna parmak basılcağıını sanan insanlar var sen nasıl seçtirirsin CUMHURBAŞKANINI o insanlara..

    Bide efendim neymiş Turgut özalda aynı sistemle seçilmiş Akpye özel 367 çıkarmışmış Mahkeme alakası yok.. Bu 367 hep vardı ama AKP gibi kimse basiretsiz,beceriksiz değildi.. akılları sıra bildiğim bildik olucaktı,son gün oldu bittiye getirp cumhurbaşkanını seçiceklerdi ama olmaynca heryere çamur atmaya,saldıramya başladılar..

    Sonra dansöz gibi kıvırıp Halka gidiyoruz seçtirmiyorlar demeye başladılar.. Kasımpaşalı ilk delikanlı takılırken ananı al git,sende işsiz kal derken bişi yoktu sonradan niye ezilmiş moduna büründü çok komikkk.. 1oy kapsam kardır hesabı..

    Meclis başkanı ilk yoklama almam diyor oylamaya geçerim ben diyor.. sonra 20tane vekil getirin alayım yoklamayı diyor (CHPlilerde keriz,arınç uyanık yaa) sonra yoklama almam diyen arınç içeri bir kaçının girdiğini görünce yoklama alıyor üstelik kafasını uzatanları bile var sayıyor.. Menfaati uğruna döneklik yapıyor..

    Aynı şekilde anapla anlaşıyorlar Refandum süresini 45e indirmicez diye söz veriyorlar sonra dansöz gibi kıvırıyorlar bunu değerlendirmeye alabiliriz diye ayak yapıyorlar bugun bir bakıoruz söz möz kalmamış  hemen kabul etmişler 45 gün olmuş..

    BUNLARIN Amaçları belli ülkede 2tane ele geçiremedikleri yer var 1 Cumhurbaşkanlığı (ona çok yaklaştılar ellerinden gidince kuduruyorlar,kırmızı görmüş boğa gibi her tarafa saldırıyorlar) 2.ciside Askeriye.. askeriye için yaptıkları ortada.. son yasada da jandarmaların yetkilerini azaltmışlar..

    ama bu kadar olayı göremiyen kör insanlar hala bodoslama akp diyorlar.. Demeye devam edin.. ATATÜRK zamanında dinciilik (DİNDARLIK DEĞİL İYİ ANLAYIN) yapan adamların ayaklanmalarına dinleseydi onlara UYSAYDI HEPİMİZİN ANASININ KİM OLDUĞU BELLİ DEĞİLDİ..

    Ülkeyi din tüccarlarının eline verdik heryeri satıp,kafalarına göre işliyorlar..PKK ya karşı siniyorlar.. Ve yakında ABD barış sağlamak için Türkiyeyede girerse  o zaman BEN hepinizi çok güzel anıcam AAAKKKPPP fanatikleri....

Toplam Hit: 6864 Toplam Mesaj: 42