Bir Köpeğin Sokakta Hayatta Kalabilme Mücadelesi
-
Hocam köpeklerin durduk yere insan ısırdığını iddia ediyorsun ya. İnsanlar durduk yere bir birini öldürüyor. Sen gidip insan öldürebiliyor musun?
Ayrıca 4 ayaklıdan zarar gelmez. 2 ayaklıdan gelir.
Adam kovalayan köpek diyorsunuzda, o köpekler hiç bana denk gelmedi açıkçası. Kendinden korkanı, istikrasız adamı, kötü huylu insanı çok iyi biliyor köpek dediğin.
-
attackatak bunu yazdızalimadam bunu yazdı
şu meşhur köpek eğitmeninin bile elini ısırıyorsalar insan arasında gezinmeleride sağlıklı değil.
10 yıllık sahibini ısırıp sakat bırakanmı dersin, 3 yaşında çocuğu durduk yere parçalayanmı dersin, yaşlı amcayı oturduğu sandalyeden parçalamaya çalışanımı dersin. bu hayvanların cinsine ve sağlık durumuna göre önlemi alınmasa hem kendilerinin hemde insanların canı çok yanar.
bana kalırsa gördüğüm yerde gelişine destekli bir tekme sallamak.
çünkü bu köpekler ne beni seviyor nede ben onları seviyorum. kaniş cinsi bile gördüğü yerde bana saldırıyor arkadaş.
dişleride iğne gibi topuk üstümü delik delik yaptı şerefsiz. tekmeyi vurduğum gibi hatun ayrıldı benden. köpek benden daha değerliymiş onun gözünde :(
doğada bir hayvan, diğer hayvanla ya mekanın kendisinin olduğunu göstermek ya da onu yemek için kavga eder.
Bunu söylediğin adam bu durumun farkında olup önüne geçmekle ilgili bir düşünceye ve çabaya sahip değil, aksine karikatürdeki gibi;
-
Ben Polonya'dayım. Burası Avrupa'nın öle çok iyi bir ülkesi falan değil. Ve bir kez olsun görmedim ki bir köpek sokaklarda yalnız başına, çöp didikleyerek dolaşşın. Neredeyse herkesin bir köpeği var evinde beslediği. Bir kişi görmedimki hayvanlara eziyet etsin tekmelesin korkutsun. Görünce bunları adamlar çocuklarından çok köpekleriyle ilgileniyor diyesiniz geliyor resmen.
-
zalimadam bunu yazdı
şu meşhur köpek eğitmeninin bile elini ısırıyorsalar insan arasında gezinmeleride sağlıklı değil.
10 yıllık sahibini ısırıp sakat bırakanmı dersin, 3 yaşında çocuğu durduk yere parçalayanmı dersin, yaşlı amcayı oturduğu sandalyeden parçalamaya çalışanımı dersin. bu hayvanların cinsine ve sağlık durumuna göre önlemi alınmasa hem kendilerinin hemde insanların canı çok yanar.
çünkü bu köpekler ne beni seviyor nede ben onları seviyorum. kaniş cinsi bile gördüğü yerde bana saldırıyor arkadaş.
dişleride iğne gibi topuk üstümü delik delik yaptı şerefsiz. tekmeyi vurduğum gibi hatun ayrıldı benden. köpek benden daha değerliymiş onun gözünde :(
Nasıl bir mantıktır bu ya . Ne biçim insansınız siz amk. Pardon insan mısınız ki ? Psikolojik tedavi görmen lazım " destekli "
-
zalimadam bunu yazdı
Köpekler şu yorumunun üzerine senden daha değerli zaten.
-
ben uzun süredir sokak hayvanlarına hergün bakıyorum ortalama 40 köpek hepsinin ilacını yemeğini suyunu vermem 1 saatimi almıyor birnevi manevi temizlik benim için,
bu gune kadar bir tanesi beni ısırmadı veya başkasına bir zararları olmadı, bunun en büyük sebebi sosyal hayvanlar olmaları, itilip kakılan evde kapatılıp insan yüzü görmeyen hayvan degil bunlar ki çoğu uyuz kaşınan sıska kurtlu zombi gibi gezen köpekler, insanlar ile sosyalleşip bir arada yaşadıklarından bir gün olsun havlaması bile olmadı bu köpeklerin.
başıma hiç mi olay gelmedi geldi, golden ısırdı ayağımı çok oyunseven bir hayvan ancak sahibi evden pek çıkarmadıgı için dışarıda çılgına döndü hayvan bir an kendinden geçiğ ayağımı kemik sanıp ısırdı bırakmadı, ne kadar evcil gözüksede hayanların sosyalleşmesi gerek öyle tasmayla çekip uzaktan bakarsan insanlarla nasıl geçinecegini bilemez bu köpeğin degil insanın suçu, aynı mantıkla yumruk atan her insanı öldürmek gerekiyor.
neyse köpekler insanlardan çok daha vefakar unutmayan hayvanlar, sizin için ağlarlar mutlu olurlar korurlar, sizi görmezlerse beklerler gördüklerinde zıplarlar trip atmazlar mıymıy yapmazlar tek istedikleri biraz yemek biraz sevgi lan 5 dakikanızı almaz.
bir tereyağlı simit veya makarna yapıp vermek sizi fakir yapmaz veya kafasını okşamanız sizi mikrop yuvasına döndürmez, önümüzdeki sıcak günlerde bir kap su koymak sıcaktan öldürmez kimseyi aksine o köpek sizi unutmaz szi ne zaman görse kuyruk sallar dilini dışarı çıkartır sevdirmeye çalısır size.
ama eğer bir köpeğe geldiği anda tekme atan, köpeği taşlayan, köpeği dışlayan insanların ıldugu yerde köpek birisini ısırırsa bu köpeğin suçu degil insanın suçu, yukarıda denmiş çok bakımlı köpeklerde ısırıyor diye uzun uzun tartışalım yazalım ben anlatamayacagıma inandıgım için uzun uzun yazmaktan sıkıldım artık. nasıl ki sokakta serseriler var, yetiştirilmelerinden veya çevre faktörlerinden aynı şekilde köpeklerde bu şekilde.
ha çok köpekten korkuyorsanız çok ölüyorsanız marketten 1 liraya dostluk maması var baktınız üstünüze 50 köpek geliyor açın bir mama kuçu kuçu diyip gösterin 50 köpek bodyguardınız olur sizin siz nereye onlar oraya, köpek hırsızlılarının hepsi güzel bir et ile çalar köpekleri koruma köpeklerini ( bekçi ) bile. koyun cebinize riskli yerlerde baktınız geliyorlar üstünüze açın 1 liralık dosluk mama hepsinin kuyruklar sallanır
-
mkyb bunu yazdı
Hayvanları sevelim tamamda hocam geceleri köpekler yanına arkadaşlarını alıp sokaklarda terör estiriyorlar. Hele bi tek yakalasın sizi nasıl kovalıyorlar. Fakat sabahları kuzu gibiler.
Ben haywansewer biriyim fakat akşamları onları birarada gördüğümde kenara çekilme ihtiyacı duyuyorum. wideoyu daha önce de izledim. Sabahları eziyer gördükleri insanlara geceleri onlar eziyet ediyor
-
irwa bunu yazdımkyb bunu yazdı
Hayvanları sevelim tamamda hocam geceleri köpekler yanına arkadaşlarını alıp sokaklarda terör estiriyorlar. Hele bi tek yakalasın sizi nasıl kovalıyorlar. Fakat sabahları kuzu gibiler.
Ben haywansewer biriyim fakat akşamları onları birarada gördüğümde kenara çekilme ihtiyacı duyuyorum. wideoyu daha önce de izledim. Sabahları eziyer gördükleri insanlara geceleri onlar eziyet ediyor
Sanırım yanlış anlaşıldım bende hayvanları severim ama mesala geçenlerde gece bakkala sigara almaya çıktım bir kovaladı 3 tane ızbandut gibi köpek bakkala zor sığındım. Hayvanları severim fakat genel olarak köpeklere karşı çocukluktan bir korkum var. Millet hayvanlara zarar veriyor ceremesini biz çekiyoruz.
-
hindular insan mı zaten ?
kızılderililer gibi nesillerinin tüketilmesi lazımdı çoktan ihmal edildi
FahrenHeiT tarafından 29/May/15 11:47 tarihinde düzenlenmiştir -
ulan adam kopege sarki falan soledi sonra lap die patlatti tokati koptum ak :D:D ne manyak insanlar var