folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bir Köpeğin Sokakta Hayatta Kalabilme Mücadelesi

Bir Köpeğin Sokakta Hayatta Kalabilme Mücadelesi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Hayvanları sevelim tamamda hocam geceleri köpekler yanına arkadaşlarını alıp sokaklarda terör estiriyorlar. Hele bi tek yakalasın sizi nasıl kovalıyorlar. Fakat sabahları kuzu gibiler.

simdi ben boyle biseyle hic karsilasmadim o yuzden yorum yapmam sacmaligin daniskasi olur.

Ama vallahi billahi merak ettigimden soruyorum, kovalayan kopek cetesi ne yapmak icin kovaliyor ? yani yakalayinca cidden isiriyormu ? hepsi birden saldirip adami yiyorlarmi, en azindan olduruyorlarmi, yani direk adamin caninami kast ediyor hayvanlar ?

cok ilginc, eger oyleyse...

anca gidersin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Şimdi burda birşey yazarımda çok fena tartışma çıkar yazmayacağım.

Sadece şunu düşünün . Mike tyson'ın kendine ait bir bölgesi var ordan geçerken size bağırdı ne yapacağıda belli değil ama sadece bağırdı.

Ona tekme yada yumruk sallar mısınız o size vurmadan? Eğer öyleyse en büyük delikanlı sizsiniz. Hayvanlara buyrun dengesiz davranışlarından ötürü tekme atın. Çünkü doğadaki güçlü olan varlık sizsiniz. Gücü gücü yetene

www.kriptopedi.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iSoCan
    iSoCan's avatar
    Erkek

şuana kadar hiç bir köpek saldırmadı bana gördüğüm yerde gidip severimde hiç ters bir durum olmadı 

Milletin bağımsızlığını, yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır.
Toplam Hit: 5873 Toplam Mesaj: 44