folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bir Kurşun En Fazla Kaç Km Gider ?

Bir Kurşun En Fazla Kaç Km Gider ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek

arkadaşlar allah razı olsun cevap yazanlardan ama :)

ben zaten konuyla ilgili uzaktan yakından alakam olmadığı için sadece en uzağa gidebilecek mermiyi sordum.

yani kalibreymiş barutmuş rüzgar yönüymüş onları bilmem. namlu uzunlığundan anlamam :) sadece en uzağa giden mermi kaç km gider.

ama 3 km yeterli bi mesafe :) üniv hocasını vurmak için yeterde artar bile :D

hade kalın sağlıcaklar. ama daha uzağa atanlar varsa merakım kalıcıdır..

saygılar. 

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

ahmedmurad bunu yazdı:
    -----------------------------
    kannas ların menzili 3 km pkk lılar dağa çıkıp bizimkileri böyle şehid ediyorlar yoksa 3 km den keleş işe yaramaz babam siirte özel göreve gitmişti oradan biliyorum.
    ----------------------------

kanasla adam vurmak çok zordur biraz şansın olacak ve adamın ecelide gelmiş olacak.ve dagda asker hiç bir zaman oldugu yerde durmaz hep hareket halindedir.sadece uyurken hareketsizdir ama o uyurkende etrafta nöbetçiler vardır ve o nöbetçilerde sürekli hareket ederler kısacası volta atarlar sadece pusudayken hareketsizsindir. e pusudaykende ,adı üstünde pusmuşsun kolay bulamaz göremezler karanlıktır ha olaki tesaddüfen gece görüşle bakerken gördüler ,ozamanda kanasa gerek yoktur havan ve roketatarlarla saldırırlar ama aradaki kanasçılarda boş durmaz .işte ozaman alırsın şehitlik ödülünü.övünmek gibi olsun elimdeki tüfek kanastı arasıra öncü olurdum(yanlış anlaşılmasın askerdeyken)

kanas 7.62 mm Tesirli Menzil : 1200 m

Şarjör Kapasitesi : 10 Adet yani işin zordur g3 20 mermi alırken sende 10 mermi var biri koşarak geliyor zigzag çizerek işte burda 3.5 atarsın nişan bile alamazsın mesafe kısaysa .ama ne yapıyorsun 3.5 atmıyor  belindeki kırıkkale tabancayı çıkartıyor ve gelene güle güle diyorsun. 

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    400 metre miydi neydi yaa yeni öğrenmiştik unuttum a.q :))) azemi menzili farklyı etki menzili farklı

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek
    erkan07 bunu yazdı:

ahmedmurad bunu yazdı:
    kannas ların menzili 3 km pkk lılar dağa çıkıp bizimkileri böyle şehid ediyorlar yoksa 3 km den keleş işe yaramaz babam siirte özel göreve gitmişti oradan biliyorum.
    ----------------------------

kanasla adam vurmak çok zordur biraz şansın olacak ve adamın ecelide gelmiş olacak.ve dagda asker hiç bir zaman oldugu yerde durmaz hep hareket halindedir.sadece uyurken hareketsizdir ama o uyurkende etrafta nöbetçiler vardır ve o nöbetçilerde sürekli hareket ederler kısacası volta atarlar sadece pusudayken hareketsizsindir. e pusudaykende ,adı üstünde pusmuşsun kolay bulamaz göremezler karanlıktır ha olaki tesaddüfen gece görüşle bakerken gördüler ,ozamanda kanasa gerek yoktur havan ve roketatarlarla saldırırlar ama aradaki kanasçılarda boş durmaz .işte ozaman alırsın şehitlik ödülünü.övünmek gibi olsun elimdeki tüfek kanastı arasıra öncü olurdum(yanlış anlaşılmasın askerdeyken)

kanas 7.62 mm Tesirli Menzil : 1200 m

Şarjör Kapasitesi : 10 Adet yani işin zordur g3 20 mermi alırken sende 10 mermi var biri koşarak geliyor zigzag çizerek işte burda 3.5 atarsın nişan bile alamazsın mesafe kısaysa .ama ne yapıyorsun 3.5 atmıyor belindeki kırıkkale tabancayı çıkartıyor ve gelene güle güle diyorsun.

o zamanda kanas kullanmayıverir adam canım :) cebinde muhakkak 14 lü filan vardır onla saldırır artık .:) 

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek
    valla tam hatırlamıyorum ama geçen sene askeriyeye gittiğimde ordaki komutan söylemişti.. keleşler 1.7 km uzağa gidiyor ama tesirli menzili 350 metre mi neymiş... ayrca silahı elime aldım katladım ceketimin altına koydum.. hiç belli bile olmadı.. teröristlerin neden kullanıdığını anladım.. çok hafif :D

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

SpyßreaK bunu yazdı:
    valla tam hatırlamıyorum ama geçen sene askeriyeye gittiğimde ordaki komutan söylemişti.. keleşler 1.7 km uzağa gidiyor ama tesirli menzili 350 metre mi neymiş... ayrca silahı elime aldım katladım ceketimin altına koydum.. hiç belli bile olmadı.. teröristlerin neden kullanıdığını anladım.. çok hafif :D

yok baba keleşin 1.7 km uzağa gittiği dogrudur belki ama tesirli mesafesi 350 deil 800 metre harika bi

silah evet sesine  hayranım cok pratik kullanışlı bitek cabuk ısınıyo

Toplam Hit: 26299 Toplam Mesaj: 37