Bir Liselinin Ağzından Liseli Gençlik..
-
ülkede genel bi kavram var okumuş veya okumamış die okumuş diye kastedilen kısım 4 yıllık üni. mezunları diğer kısım lise ve alt okullar
okumamış problemi açıköğretimle çok rahat aşılabiliyor fakat orayı bitirmekte her babayiğidin harcı değil normal bi üni.den daha fazla emek istiyor kaç senede bitirdiğin önemli değil önemli olan bilincli bi şekilde okumak ve emek vermek bitirenlerde karşılığını çok iyi şekilde alıyor
bazen sorarlar ne okuyosun diye veya ne okudun diye abi veya amca ben okumadım dersiniz herif şöle bi bakar helede babanız memursa kesin bi laf sokar sanki eşşoğlueşşeğin ilkokul mezunu olduğunu bilmiyomussunuz gibi (ilkokul mezunu arkadaşlar üzerine alınmasın başımdan geçti çünkü)
sırf bu muhabbetten amcamla yıllardır konuşmuyoruz ben kimseye küsmem darılmam fakat onun bu davranışı yüzünden a. öğretime kayıt yaptırdım(hem çalış hem oku valla dibim çıkıyor) ama inat ettim ve şuan 3. sınıfım tahminim iki yılda bitiririm o diplomayıda sırf yavşaklık olsun diye arabanın arka camına film şeklinde çektirip evinin önünde bir hafta sergileyecem
son söz olarak okuyun arkadaşlar ama içinizden geliyosa okuyun yoksa boş yere o sıraları işgal edip sırf karı kız bokuna gidipte başkalarının hakkını gasp etmeyin
-
bir liselinin ağzından liseli gençlik... güzel yazılar peki bir orta okul öğrencisinin ağzında hiç orta okulu dinlediniz mi? orta 2 de barlara gitmeye başlayan kızlardan haberiniz oldumu ? daha liseye başlamadan liseyi bitirmiş erkeklerin kucağında dolaşan kızları gördünüz mü ? ya da hiç aralarında sen bugun erkek arkadaşınla hangi pozisyonları denedin diye konuşan kızları duydunnuz mu hiç ? orta okuldan böyle başlayan birinden lisede ne bekleyebilirsiniz ki ? büyük şehir küçük şehir farkınada inanmayın küçük şehir daha bok...