Bir Msn Adresini Hacklemeliyim... Onur Meselesi Oldu (İstek)
-
Facebook'dan mailini değiştirse bile, eski mail adresi de facebook'da kullanılıyor gibi gözükür.
O yüzden o hotmail hesabını almak da, kesin çözüm olmayacaktır :)
Ha bir de şu varki, adam facebook hesabının mail adresini değiştirmişse şayet, @hotmail olan mail de onun olmalı (Zorunda)
O zaman da işin biraz zor gibi.
Ama mantıklısı mail atmak Facebook Staff'a.
-
@schizophrenictr :
Kardeşim formu gönderdim.En geç 24 saat içinde cevap vereceklermiş.Yani bu gece yarısı filan ak koyun kara koyun belli olur.
@SeRDaR:
Kardeşim bunu bende düşündüm.Ancak sonuçta ailesinin canı hala yanıyor.Yaraya tuz basmaya hakkım yok.
@4eye:
Kardeşim sağolasın, yardım etmek isteyen herkes gibi;)
Saygılarımla
-
dandik bi kız msn si oluştur.örnek muge_52@hatmeyil.kom gibi herifi ekle kabul eder.nerden ekledin derse mantıklı bi bahane bul..
bi yerden videodan download yapan scripti bul.flash player gibi gösterip indirilsin mi diye soruyo öyle bişiy işte.trojan bul biyerden.downloader ayarlarını yap.sonra bu herife "bizim evde kızlarla bi gece yaptık izlemek istermisin gibi (daha önce ortamı hazırlayıpda) bişey de.linki ver.tıklarsa flash player gibi görünen yem exe yi yerse tmm.
Not : Trojan yerine msn stealer de koyabilirsin.Fud olması çok önemli tarat öncelikle..
-
eskiden menüel brutforce yapardım elle ogünler geldi aklıma
-
Bugün itibarı ile meseleyi çözmüş bulunuyorum. schizophrenictr kardeşimin linkini verdiği videoyu izleyip Bill Gates abiye mail attım. Sonra bi form gönderdiler formu bildiğim kadarıyla doldurdum.Sonra 24 saat içinde cevap geleceğini maillediler.Tam bir gün sonra en geç 5 gün içinde sizinle kontak kuracağız dediler ve 2. gün akşam şifre sıfırlama linkini gönderdiler.Şifreyi ve gizli soruyu değiştirdikden sonra facebook şifremi unuttum sayfasından da facebook şifresini sıfırladım ve profili dondurdum.Velhasıl sorunu halletik.Yardımcı olan fikir üreten bütün kardeşlerime teşekkürler. TBT'nin bir ferdi olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.İyi varsınız, iyi ki varız...
Saygılarımla
-
hadi geçmiş olsun hocam.
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------
Bugün itibarı ile meseleyi çözmüş bulunuyorum. schizophrenictr kardeşimin linkini verdiği videoyu izleyip Bill Gates abiye mail attım. Sonra bi form gönderdiler formu bildiğim kadarıyla doldurdum.Sonra 24 saat içinde cevap geleceğini maillediler.Tam bir gün sonra en geç 5 gün içinde sizinle kontak kuracağız dediler ve 2. gün akşam şifre sıfırlama linkini gönderdiler.Şifreyi ve gizli soruyu değiştirdikden sonra facebook şifremi unuttum sayfasından da facebook şifresini sıfırladım ve profili dondurdum.Velhasıl sorunu halletik.Yardımcı olan fikir üreten bütün kardeşlerime teşekkürler. TBT'nin bir ferdi olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum.İyi varsınız, iyi ki varız...
Saygılarımla
-----------------------------cevabını yeni okuyorum nedense :) yardımcı olduğuma sevindim.. hotmeyl de alakadarmış cidden. 2-3 sene önce bikaç kere şifremi kurtarmıştım bende böyle..bide gmailden aldım 3-5 kere:D
-
http://video.msn.com/?mkt=tr-tr&playlist=videoByUuids:uuids:e7f040e1-1e3e-40c2-b06b-2a9fc272c872&showPlaylist=true&from=none&fg=gtlv2
Aynı şey başına gelen arkadaşlar bu videodan da faydalanabilirler..
-
eline saglık karedşim
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------
Saygılarımla
-----------------------------verdiğim şey şimdi bana lazım oldu, duruyormu fatih abim :=)