Bir Msn Adresini Hacklemeliyim... Onur Meselesi Oldu (İstek)
-
manfolder bunu yazdı:
-----------------------------
msn hacklemek suçtur.vazgeç sen bu işten..
Hacklenen msn in geri Alınması suçmu :) -
edit
-
adam zaten yapmış neye yazıyonuz hala :)
-
Realist bunu yazdı:
-----------------------------Hocam uzun zamandır msn hacklemek kolay değil bir zamanlar msn.comda XSS açığı vardı ozamanlar safları kandırıp hacklerdik.
An itibari ile senin bu maili geri alman için yapman gereken şey bu msn'e mail atıyorlar falan ben hiç denemedim ama olduğunu söylerler hep bunu dene.
Çokda kasarsa git paralı trojanlardan edin bir tane bir tanede ie downloader exploit edin bi ihtimal adama yedirebilirsen geri alabilirsin.
XSS açığı ile safları kandırıp hackleme hikayeni paylaşsana hocam :) -
Valentinus bunu yazdı:
Realist bunu yazdı:
Hocam uzun zamandır msn hacklemek kolay değil bir zamanlar msn.comda XSS açığı vardı ozamanlar safları kandırıp hacklerdik.
An itibari ile senin bu maili geri alman için yapman gereken şey bu msn'e mail atıyorlar falan ben hiç denemedim ama olduğunu söylerler hep bunu dene.
Çokda kasarsa git paralı trojanlardan edin bir tane bir tanede ie downloader exploit edin bi ihtimal adama yedirebilirsen geri alabilirsin.
XSS açığı ile safları kandırıp hackleme hikayeni paylaşsana hocam :)
-----------------------------Banlanır Bu Çocuk.
-
İnsan gibi yorum yap.
-
HeyQirs bunu yazdı:
Valentinus bunu yazdı:
Realist bunu yazdı:
Hocam uzun zamandır msn hacklemek kolay değil bir zamanlar msn.comda XSS açığı vardı ozamanlar safları kandırıp hacklerdik.
XSS açığı ile safları kandırıp hackleme hikayeni paylaşsana hocam :)
-----------------------------Banlanır Bu Çocuk.