Bir Öneri De Benden Olsun...
-
şimcik çoğu zaman nasıl site hackelrim,nasıl program yazarım iye geliyor çoğu kişi..herkes e tabi bıkkınlık geliyo...
şöle bişi yapsak nasıl olur diyorum;
yeni başlayan muridlere herkes bilgisi dahilinde birşeyler anlatsa.
coder arkadaşlar programlama öğretse,kimileri hack,kimileri networçu arkadaşlar network öğretse güzel olmaz mı?
hem uye kalitesi artar hem bu adamlar gelecekte tahribata faydalı admalar oolur.
yani şöle diyim adminler meşgul olduu için biz kullanıcılarda ilgilenelim..
bir öneridir beğenenler yapalım diyenler olursa msn adresini bıraksınlar-hangi konuda yardımcı olabilceklerini yazsınlar eğer tutarsa yayınlarız ve yenilere yardımcı olabilirz...
beğenmeyenlerde olabilir.canınız saolsun -
antioksidan sen öneride mi verirdin :)
güzel bir öneri sağol ama criminal hocamız bunu baştan düşünmüştü... döküman projemiz var,zaten orda herkes kendi bilgilerini yansıtacak... Bu genelde yeni müritler için yapılıyor zaten.. -
fikir fiLan çok güzeL de hoca..
kim uğraşır ki yeni geLen herkesLe adam mı yetişir ona?
hiç bişey biLmeyene bişey öğretmek çok büyük ızdıraptır -
hocam ben uğraşırım.adamlara zaten temel bilgileri öğrtettik mi gerisi kolay olacak.
atıorum cookie editor kullanmak zor bişe deil herkes yapar...
adamlara en başta bi tane free forum kurdurcas.adamlara onda admin panelindee neler yapılıyo göstercez e adam cookie editorle siteye girdikten sonra ne yapacaını falan bilecek..
hocam yani dökümantasyon projesi yeni başlayanlar için biraz ust seviye gibime geliyor...
msn desteğiyle yarıdmcı olmak daha iyi oalcak giibme geliyor...
tahribatta gelecekte tarikatın barından kopma adamlar olsa fena mı olur :P -
iyi demişsin hoca zaten sağolsun adminlerimiz forumda kıymetli dokumanlar da yayınlamıslar ama senin dediğin sey biraz zor..
en sağlamı kişi kendi öğrenecek. kimse doustan hacker değildi ya isteyen oğrendi, isteyene de bi oğreten bulunur elbet. tabii öğretenin tahribattan olmasını bizde isteriz ama buöğretecek kişilere kalmiş bir karar.. -
hımmm oke senin ne anlatmak istediğini anladım.. çok amatör kişilere yardım hee. güzel olur da hoca, kim uğracak ki. hele msn de, listedekilerle baş edemiyoruz bir de o kadar kişi gelirse :) şöyle yapalım.. video şeklinde döküman hazırlanabilir, swf de olabilir.. bu şekilde konulara göre videolar hazırlanır... devam et oksidanım.
-
hocam ben hack anlamında yardımcı olurum oluıyorum da zaten..
ama tek başına zor olur ve bir kişiye sadece hack öğretmek ona zarar vermektir.
programlama bilgim de var biraz vb ama adama yeterli olamam o kadar.
birlieri yardım ederse iyi olur..
mesela dökümanlar var...ama bu adamlar o dökümanlara baktıında bişey anlamazlar..bazı bilgileri kapmaları gerek..
nerdne öğrenecekler?iki de birde foruma domain ne?host ne die konu mu açsınlar.
bence yapalım ama bi kaç kişi daha olması lazım :(
-
o zaman ertan senin dediğin gibi videolu ve flash anlatımlar hazırlarız böylece herkese baştan anlatım nyapmak zorunda kalmayız hem de antioksidanın isteğide olmuş olur faydalı üyeler yetişir ;)
-
şöyLe istediğimiz şekiLde flash video kayıt yapabiLecek program var mı? eğitim için.. o konuda bende yardımcı oLurum
-
olursa çok güzel olur...
dahaalt seviye müridlerde yetişir talan ederiz ortalığı (: -
video hazırlayacak arkadaşlar nicklerini ve ne konuda çekeceklerini yazsınlar
irtibat içinde olalım.mail adreslerini de yazalım
AntiOksidan
Hack-Programlama
aht-mehteran@hotmail.com
Toplam Hit: 3735 Toplam Mesaj: 26