Bir Öneri De Benden Olsun...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek
    la olm ne öğretmesi ya, adam klavye de z tuşunu bulamıo sonran heykır olcam dio... adam olana öğretilir zaten o da öğrenmek istiom die gelmez ;)

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek
    Herseyin basi saygi.. kime mi ögretcen ..saygili olana..
    ..Neyse Anti güzel fikir..gerekirse konusuruz msnde ..ama benim bilgisayara herhangi bir program yüklemek ölüm..ve yükledikten sonra calistirmakda ..cok zor (:

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    detay
    detay's avatar
    Erkek
    anti çok güzel bi fikir hatta burada bunu tartışana kadar birsürü şey de eklenebilridi...
    birisi bişey biliyosa yazar bilmiyorsa okur kendide öğrenir

maaasebeci....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Adam olacak kişi o yolu bir şekilde atlatıp programlamayla tanışacaktır, adam olmayacak kişi ise öyle kalır. Bize oğreten, bizim elimizden tutan biri mi oldu? Oğrenmek isteyen zaten oğrenir hoca fazla kasmanın anlamı yok.. Düzgün ve abuk soru sormayana düzgünce cevap verilir zaten..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    döküman hazırlayıp gönderebilirsiniz.

ftw
Toplam Hit: 3736 Toplam Mesaj: 26