Bir Oyun Projem Var
-
slm müridler...kafamda tutacağına inandıgım bir oyun projesi var...ama oyun yapmaktan hiç anlamam...sadece fikir olarak var bende.bu fikri nereye iletmem gerekir hayata geçirebilmeleri için?ilettigim zaman benim hakkımı yiyip işte oyunun fikrini biz bulduk diye çıkmasınlar sonra..birde ingilizcem o kadar iyi değil...durum böleyken bu fikri nereye iletebilirim ?
-
yaz oyunu git notere onaylat kendi yazdigini sonra paylaş herhangi bir problem oldugunda patent hakkinin sende oldugunu gösterirsin
ama bizim millet uyaniktir bire bir aynisini yapmazlar 4 yeri degiştirdikleri taktirde taklite girmiyor bilesin
-
çeşitli forumlar var www.oyunyapim.com www.oyungelistir.org vs. ama çok aktifliği kalmadı.Oyun 2 boyutluysa bende bişeyler yapabilirim :)
-
seretide bunu yazdı:
-----------------------------
çeşitli forumlar var www.oyunyapim.com www.oyungelistir.org vs. ama çok aktifliği kalmadı.Oyun 2 boyutluysa bende bişeyler yapabilirim :)
-----------------------------mmorg mu diyorlar ne diyorlar tam bilmiyorum.bi gün boş vaktim vardı pat diye aklıma geldi..call of gibi bir oyun düşünüyorum.site üzerinden oynanmayan..bu sitelere iletsem hayata geçer mi ? yada beni 2.plana atarlar mı :D ama hakkatten bağımlılık yapacağına inanıyorum..
-
masaüstü mü web mi?
-
Buremba bunu yazdı:
masaüstü mü web mi?
-----------------------------web değil...knight görünümünde yani bi internet sitesi üstünden değil..düşündügüm şeyin knight ile alakası yok:D
-
Game Maker programını karıştır bence tek bir parça kod yazmadan oyun geliştirebiliyorsun kendin yap derim ben
-
sakla samanı gelir zamanı.. öhm.. oldu mu ? olmadı galiba.. oyun fikrini iletebileceğin pek bi' yer yok be dostum...
-
CRASH bunu yazdı:
sakla samanı gelir zamanı.. öhm.. oldu mu ? olmadı galiba.. oyun fikrini iletebileceğin pek bi' yer yok be dostum...
-----------------------------ea ya falan iletsek ... yada oraya iletebilirmiyiz ki...
-
SpermMan bunu yazdı:
Game Maker programını karıştır bence tek bir parça kod yazmadan oyun geliştirebiliyorsun kendin yap derim ben
-----------------------------yok öyle kolay bi oyun düşünmüyorum..baya geniş olacak..ekiple 1 yılda çıkar heralde..
-
Boşuna kandırma kendini. Kimse senin projenle ilgilenmez, hele MMORPG diyorsun falan. :)