folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Bir Oyun Projem Var

Bir Oyun Projem Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

slm müridler...kafamda tutacağına inandıgım bir oyun projesi var...ama oyun yapmaktan hiç anlamam...sadece fikir olarak var bende.bu fikri nereye iletmem gerekir hayata geçirebilmeleri için?ilettigim zaman benim hakkımı yiyip işte oyunun fikrini biz bulduk diye çıkmasınlar sonra..birde ingilizcem o kadar iyi değil...durum  böleyken bu fikri nereye iletebilirim ?

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byeren
    byeren's avatar
    Erkek

yaz oyunu git notere onaylat kendi yazdigini sonra paylaş herhangi bir problem oldugunda patent hakkinin sende oldugunu gösterirsin 

ama bizim millet uyaniktir bire bir aynisini yapmazlar 4 yeri degiştirdikleri taktirde taklite girmiyor bilesin 

asdasdsa
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seretide
    seretide's avatar
    Erkek

çeşitli forumlar var www.oyunyapim.com  www.oyungelistir.org vs. ama çok aktifliği kalmadı.Oyun 2 boyutluysa bende bişeyler yapabilirim :)

Saçma
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

seretide bunu yazdı:
    -----------------------------

çeşitli forumlar var www.oyunyapim.com  www.oyungelistir.org vs. ama çok aktifliği kalmadı.Oyun 2 boyutluysa bende bişeyler yapabilirim :)

mmorg mu diyorlar ne diyorlar tam bilmiyorum.bi gün boş vaktim vardı pat diye aklıma geldi..call of gibi bir oyun düşünüyorum.site üzerinden oynanmayan..bu sitelere iletsem hayata geçer mi  ? yada beni 2.plana atarlar mı :D ama hakkatten bağımlılık yapacağına inanıyorum..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Buremba
    Buremba's avatar
    Erkek

masaüstü mü web mi?

. . .. . ... .
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

Buremba bunu yazdı:

masaüstü mü web mi?

web değil...knight görünümünde yani bi internet sitesi üstünden değil..düşündügüm şeyin knight ile alakası yok:D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpermMan
    SpermMan's avatar
    Erkek

Game Maker programını karıştır bence tek bir parça kod yazmadan oyun geliştirebiliyorsun kendin yap derim ben

-
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CRASH
    CRASH's avatar
    Erkek

sakla samanı gelir zamanı.. öhm.. oldu mu ?  olmadı galiba..  oyun fikrini iletebileceğin pek bi' yer yok be dostum...

The only good is knowledge and the only evil is ignorance.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

CRASH bunu yazdı:

sakla samanı gelir zamanı.. öhm.. oldu mu ?  olmadı galiba..  oyun fikrini iletebileceğin pek bi' yer yok be dostum...

ea ya falan iletsek ... yada oraya iletebilirmiyiz ki...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

SpermMan bunu yazdı:

Game Maker programını karıştır bence tek bir parça kod yazmadan oyun geliştirebiliyorsun kendin yap derim ben

yok öyle kolay bi oyun düşünmüyorum..baya geniş olacak..ekiple 1 yılda çıkar heralde..

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arsizkofte
    Arsizkofte's avatar
    Erkek

Boşuna kandırma kendini. Kimse senin projenle ilgilenmez, hele MMORPG diyorsun falan. :)

Toplam Hit: 2236 Toplam Mesaj: 16