Bir Oyun Projem Var
-
Arsizkofte bunu yazdı:
-----------------------------
Boşuna kandırma kendini. Kimse senin projenle ilgilenmez, hele MMORPG diyorsun falan. :)
-----------------------------sanırım öle olacak :D yinede aklımda bi yerde kalsın...belki bir gün bi yerde gerçekleştirecek param olur..
-
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------CRASH bunu yazdı:
sakla samanı gelir zamanı.. öhm.. oldu mu ? olmadı galiba.. oyun fikrini iletebileceğin pek bi' yer yok be dostum...
-----------------------------ea ya falan iletsek ... yada oraya iletebilirmiyiz ki...
-----------------------------mail atarsın atmasına da, bi işe yaramaz diye düşünüyorum. sağa sola gönder sesin çıksın bari o camiada :P he eğer meslek olarak oyun geliştirme ile ilgili bişeyler düşünüyorsan sakla kendine zamanı geldiğinde bi iş görüşmesinde işine yarayabilir :) (ea gibi bir kuruluşa iletmeyi vs. düşündüğüne göre fikrin sağlam olmalı)
-
belli ki oluru yok , sen anlat bari bakalım değicek bişey miymiş ? ciddiyim makara yapmıyorum. sağlam bir ekiple 1 yılda yapılan oyunu sana göstersem yüzüne tükürmezsin o yüzden boşver.
-
Ekerci bunu yazdı:
CRASH bunu yazdı:
sakla samanı gelir zamanı.. öhm.. oldu mu ? olmadı galiba.. oyun fikrini iletebileceğin pek bi' yer yok be dostum...
-----------------------------ea ya falan iletsek ... yada oraya iletebilirmiyiz ki...
-----------------------------ea dağıtımcıdır, xna öğren.