Bir "Photoshop Çalışması" Sorusu... Bilenin Sözlüsüne 100 Veriyorum :)
-
arkadaşlar,
Sevgili Tahribat üyesi NAPS kardeşiminde desteğiyle bu sabahtan beri photoshop kullanıyorum :)
bir iki numarayı hemen kavradım. En son çalışmamda bazı eksiklikleri gideremedim... Önce resmi göstereyim sonra soruyu anlatayım :D

Evet resmi görüyorsunuz. Kendi çalışmamdır fotografta montaja özel çekimdir oradaki benim :D
Şimdi gördüğünüz üzre MEMATİ VE POLAT ALEMDAR'ın renk tonlarıyla benim resmimin olduğu ton aynı değil...
VE Belimin olduğu bölge bir anda kesiliyor...
O BÖLGE AŞAMALI BİR BİÇİMDE (aynı polatın ve memati'nin olduğu gibi) nasıl yok olabilir?
Ve benim renk tonum aynı polat ve memati gibi nasıl olabilir?
Sizlerde becerinizi katarak bana destek verirmisiniz? Sizlerde uğraşın yapın bende göreyim :)
Umarım anlatabilmişimdir... Sizlerinde bu fotograf üzerindeki çalışmalarınızı bekliyorum...
Şimdiden teşekkürler...
-
hacı kendi fotoğrafını ve bu posteri ayrı ayrı ver sana istediğin şekilde birleştirip versinler hem de nasıl yapıldığını anlatsınlar,
-
stillalive bunu yazdı:
-----------------------------
hacı kendi fotoğrafını ve bu posteri ayrı ayrı ver sana istediğin şekilde birleştirip versinler hem de nasıl yapıldığını anlatsınlar,
-----------------------------Yok yani illa olacak diye birşey yok bu da hoşuma gitti :D maksat öğrenelim eğlenelim. Bu fotograf üzerinde tonlarla oynanabilir mi?
-
Oynanır,biraz arastır montaj konusunda iyi dersler var...
-
silerken sağ tıkla ikinci ölçegi en başa getir öle sil
rekg için imagede lavel filan var ordan ayarla
resmin etrafınıda blurla
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------silerken sağ tıkla ikinci ölçegi en başa getir öle sil
resmin etrafınıda blurla
-----------------------------Usta benimki türkçe yav :D
-
dostum bakalım beğenecekmisin.
yaptıklarım : image adjustment menüsündekilerin hepsiyle oynamak ve polat ve mematinin yüzüne blur çekip bozukr esmi biraz olsun düzeltmek. herşey sana göre ayarlandı.
[img]http://img104.imageshack.us/my.php?image=denemeelma.jpg[/img]
-
silgiyi baya büyüt sonra silmek istedigin yerin dibine basılı tut keskin bi şekilde silmeyecektir gölgeleme gibi olacak
image 3 sekme oluyor
sen türkçe ve cs2 kullanmakla baştan kaybetmişsin :)
-
FAYDALI bunu yazdı:
-----------------------------Cia bunu yazdı:
-----------------------------silerken sağ tıkla ikinci ölçegi en başa getir öle sil
resmin etrafınıda blurla
-----------------------------Usta benimki türkçe yav :D
-----------------------------Bu tür programlarda yama kullanmayın...
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------silgiyi baya büyüt sonra silmek istedigin yerin dibine basılı tut keskin bi şekilde silmeyecektir gölgeleme gibi olacak
image 3 sekme oluyor
sen türkçe ve cs2 kullanmakla baştan kaybetmişsin :)
-----------------------------evet Cia haklı. türkçe öğrenemessin. unutursun neyin nerde olduğunu. ingilizce kullanırsan çabucak sökersin ;)
-
[url=http://img231.imageshack.us/my.php?image=elmaaa.jpg][img=http://img231.imageshack.us/img231/4549/elmaaa.jpg][/url]
yanliz biraz kaslarini cattim o temiz bakislarla o afise ne kadar montaj yaparsan yap tutmaz hoca :)