folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Bir "Photoshop Çalışması" Sorusu... Bilenin Sözlüsüne 100 Veriyorum :)

Bir "Photoshop Çalışması" Sorusu... Bilenin Sözlüsüne 100 Veriyorum :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BilimAdami
    BilimAdami's avatar
    Erkek

ben seni ölesiye sevmiştim, sen beni öldürüpte terkettin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Uykulu uykulu bu kadar yaptım idare et artık.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

DarkSkull bunu yazdı:
    -----------------------------

Uykulu uykulu bu kadar yaptım idare et artık.

Güzel :D

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

DarkFall bunu yazdı:

dostum bakalım beğenecekmisin.

yaptıklarım : image adjustment menüsündekilerin hepsiyle oynamak ve polat ve mematinin yüzüne blur çekip bozukr esmi biraz olsun düzeltmek. herşey sana göre ayarlandı.

[img]http://img104.imageshack.us/my.php?image=denemeelma.jpg[/img]

Usta hepsine baktım resimlerin Allah razı olsun bütün hepsi birbirinden mükemmel :D

Arkadaşlar ilk defa photoshop kullandığım için Türkçe versiyonla bir iki birşeyler oluşsun istedim :) 

Herkese teşekkür ediyorum

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    clipping mask özelliğini araştır (cs2 de varmı bilmiyorum cs3 de war) onunla yap eraser tool un keskinliğini azaltarak sil o yanlar o kadar da keskin görünmez. renk tonuna gelince hue saturation dan da yapabilirsin color color balance ile oyna rengini ordan tutturabilirsin. bu saydığım özellikler clipping mask layer a sağ tıkla create clipping mask varsa vardır yoksa yoktur.. büyük bi ihtimalle wardır. diğer saydığım özellikler layer panelinin altındaki yarısı beyaz yarısı siyah çemberin orada.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

CEO bunu yazdı:
    clipping mask özelliğini araştır (cs2 de varmı bilmiyorum cs3 de war) onunla yap eraser tool un keskinliğini azaltarak sil o yanlar o kadar da keskin görünmez. renk tonuna gelince hue saturation dan da yapabilirsin color color balance ile oyna rengini ordan tutturabilirsin. bu saydığım özellikler clipping mask layer a sağ tıkla create clipping mask varsa vardır yoksa yoktur.. büyük bi ihtimalle wardır. diğer saydığım özellikler layer panelinin altındaki yarısı beyaz yarısı siyah çemberin orada.

Benim programım türkçe ama ingilizcem var söylediklerinin hepsini anladım Allah razı olsun

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

FAYDALI bunu yazdı:
    ----------------------------

Benim programım türkçe ama ingilizcem var söylediklerinin hepsini anladım Allah razı olsun
    Amin cümlemizden :)

yapamadıysan sööle.. (bu arada türkçe program kullanma ingilizce program her zaman daha iyi.)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

CEO bunu yazdı:

FAYDALI bunu yazdı:
    ----------------------------

Amin cümlemizden :)

yapamadıysan sööle.. (bu arada türkçe program kullanma ingilizce program her zaman daha iyi.)

İlk başlarda şöyle bir alt yapım oluşsun diye Türkçe kullanmak istedim çünki ingilizce olarak yapamadığım herşey beni programdan soğuturdu. Yeniden ingilizcesini kurarım diye düşünüyorum. Teşekkür ederim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    Türkçe kullanmaya devam edersen olduğun yerde sayarsın. Sana tavsiyem bu yazıyı okuduktan sonra ilk işin programı kaldırıp İngilizce versiyonunu kurmak olsun. Bir süre İngilizce kullanıp iyice öğrendikten sonra Türkçe versiyona bir bak neden böyle dediğimi daha iyi anlarsın.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

DarkSkull bunu yazdı:
    Türkçe kullanmaya devam edersen olduğun yerde sayarsın. Sana tavsiyem bu yazıyı okuduktan sonra ilk işin programı kaldırıp İngilizce versiyonunu kurmak olsun. Bir süre İngilizce kullanıp iyice öğrendikten sonra Türkçe versiyona bir bak neden böyle dediğimi daha iyi anlarsın.

Doğru söylüyorsun :\

Toplam Hit: 2625 Toplam Mesaj: 22