Bir Psikoloji Deneyi: Milgram Deneyi (İtaat)
-
acemi-webci bunu yazdı:
-----------------------------farklı bişeymiş denesekmi..?? mesela hocam (hocanın gözlerinin içine bakarak)
şu yazılı sorularını sölermisiniz.. lütfen buna çok ihtiyacım war...(kafayı oraya buraya çewirmeden)=)=)
acaba werirmi neyse denemek lazım... :D =)
-----------------------------:) Yükseltme sınavlarına girersem mutlaka deneyeceğim :D
-
Hep geyik yapılmış iki dakka ciddi olmayı öğrenin amk. Derin konulara açılan bir başlık söz konusu.
Bu zaten eski bir sosyal psikolojiyi ilgilendiren bir deney.Ash'in deneyini burda görünce hoşuma gitti, ilgilenenlerin olması güzel ki sosyal psikoloji deneyleri ilgi çekicidir genelde. uyum ve itaat üzerine çokça deney var zaten. Hoca bize bununla ilgili film izletti. Filmin adı "Deney" idi. alman filmiydi "das experiment" diye arasanız bulabilirsiniz. Filmde İki deney grubu vardı bir grup gardiyan, bir grup ise mahkum oluyordu. Rol gibi bir şeydi bu normale aralarında hiç bir statü farkı yoktu. Ancak zamanla rollerine alışıyorlar ve abartıyorlardı durumu. -
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------Hep geyi yapılmış iki dakka xciddi olmayı öğrenin amk. Derin konulara açılan bir başlık söz konusu.
Bu zaten eski bir sosyal psikolojiyi ilgilendiren bir deney.Ash'in deneyini burda görünce hoşuma gitti, ilgilenenlerin olması güzel ki sosyal psikoloji deneyleri ilgi çekicidir genelde. uyum ve itaat üzerine çokça deney var zaten. Hoca bize bununla ilgili film izletti. Filmin adı "Deney" idi. alman filmiydi "das experiment" diye arasanız bulabilirsiniz. Filmde İki deney grubu vardı bir grup gardiyan, bir grup ise mahkum oluyordu. Rol gibi bir şeydi bu normale aralarında hiç bir statü farkı yoktu. Ancak zamanla rollerine alışıyorlar ve abartıyorlardı durumu.
-----------------------------filmi izlemek isterim tek link bulursan atabilir misin ?
-
DEVSIRME bunu yazdı:
-----------------------------
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------Hep geyi yapılmış iki dakka xciddi olmayı öğrenin amk. Derin konulara açılan bir başlık söz konusu.
Bu zaten eski bir sosyal psikolojiyi ilgilendiren bir deney.Ash'in deneyini burda görünce hoşuma gitti, ilgilenenlerin olması güzel ki sosyal psikoloji deneyleri ilgi çekicidir genelde. uyum ve itaat üzerine çokça deney var zaten. Hoca bize bununla ilgili film izletti. Filmin adı "Deney" idi. alman filmiydi "das experiment" diye arasanız bulabilirsiniz. Filmde İki deney grubu vardı bir grup gardiyan, bir grup ise mahkum oluyordu. Rol gibi bir şeydi bu normale aralarında hiç bir statü farkı yoktu. Ancak zamanla rollerine alışıyorlar ve abartıyorlardı durumu.
-----------------------------filmi izlemek isterim tek link bulursan atabilir misin ?
-----------------------------
bulursam yollarım da benim aram yoktur film indirme işleriyle. Filmin adı "Das Experiment" ararsanız belki bulunur.Film hakkında bilgi
http://www.imdb.com/title/tt0250258/ -
Mehmet:Nasılsın ayşe
Ayşe:İyilik Ne Olsun
Mehmet:Bana vircenmi xD Lütfen bu benim için çok önemli xD
Ayşe:Bicer beni tatlim xD
:|