folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Bir Psikopatın Anatomisi - Anders Behring

Bir Psikopatın Anatomisi - Anders Behring

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Nurky bunu yazdı:
    -----------------------------

"One person with a belief is equal to the force of 100 000 who have only interests."

twitter a yazdıgı seyde baya baya ilginc.

O soz kendisine ait degil.

John Stuart Mill diye birine ait. Bahse konu soz tam olarak "One person with a belief is a social power equal to ninety-nine who have only interests."

Yani inanmis birinin gucu merakli 99 kisiye bedeldir.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    Türkler’in dünyada hoşgörülü insanlar olarak tanındığını hatırlatan Norveçli, “Türkiye’de taşrada bir kente üzerinde haç sembolü olan bir kıyafetle gidin bakalım. Dayak yemeniz ya da öldürülmeniz ne kadar zaman alacak?” diye soruyor.

doğru söylüyor ama

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ben üzerinde haç olan kazakla cumaya gittim. Kimse dönüp bakmadı bile. Bir de doğru söylüyormuşmuş. Anadoluda kimse diğerinin ne halt ettiğine karışmıyor. İnsanların yaptıkları birşey varsa o da en fazla dedikodu. Bak şu kadar ahlaksız, bak şu kadar dinsiz. Bundan ilerisi yok.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Oskar
    Oskar's avatar
    Erkek

diamonique bunu yazdı:

Ben üzerinde haç olan kazakla cumaya gittim. Kimse dönüp bakmadı bile. Bir de doğru söylüyormuşmuş. Anadoluda kimse diğerinin ne halt ettiğine karışmıyor. İnsanların yaptıkları birşey varsa o da en fazla dedikodu. Bak şu kadar ahlaksız, bak şu kadar dinsiz. Bundan ilerisi yok.

İşaretin manasını bilmediklerine eminim.

neoplanın üstüne otobüs tanımam.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek

Adamın yaptıkları doğru değil, desteklemiyorum ancak hükümet binasını havaya uçurduktan sonra kamp basıp onlarca kişiyi öldürmek kolay iş değil. Bütün bunları yaptıktan sonra kaçabilseydi efsane olurdu.

İşin garibi din ve siyasi görüş dışında adamın ilgilendikleri benimkilerle birebir aynı :) Türkiye'de yaşasa kanka olurduk.

arbeit macht frei
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Oskar bunu yazdı:

İşaretin manasını bilmediklerine eminim.

Hı hı evet. Herkesin orman mühendisi olduğu, çoğunluğunun müfettiş olduğu aralarında orman genel müdürünün de bulunduğu bir topluluk. Ne anlarlar ki haçtan...

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Erkek
    Vay ben bu o. çocuğunun a..sını av..dını..... İnsan ne için olursa olsun bu kadar insanı öldürmez yazık günah yaw....

"Mey biter saki kalır Her renk solar haki kalır Diploma insanın cehlini alsada; Hamurunda varsa,eşeklik baki kalır..."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek

masum insanların ölmesi kötü ama ...

olayı yapanın hristiyan cıkması ve yıllardır ortadoğuda olanları koltuklarından izleyip sonuçlarına karar verenlerin birebir yaşayarak öğenmelerine sevindim.

fransada ve ingilterede de bu olayların yayılması dileğiyle.

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

Balyoz99 bunu yazdı:

Adamın yaptıkları doğru değil, desteklemiyorum ancak hükümet binasını havaya uçurduktan sonra kamp basıp onlarca kişiyi öldürmek kolay iş değil. Bütün bunları yaptıktan sonra kaçabilseydi efsane olurdu.

İşin garibi din ve siyasi görüş dışında adamın ilgilendikleri benimkilerle birebir aynı :) Türkiye'de yaşasa kanka olurduk.

kaçamadı veya bana göre kaçmadı 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

diamonique bunu yazdı:

neden saldırmamışlar acaba ?? İncil basılan yayınevlerine hiç saldırı düzenlenmedi zaten, sen haçlı kazağını giy, hafifte bir avrupai tipin olsun, sözlükte dayak kelimesine senin vesikalığını koyarlar.

Toplam Hit: 9807 Toplam Mesaj: 53