Bir Psikopatın Anatomisi - Anders Behring
-
Acayip saygı duyuyorum bu adama.
-
15 saat önce twitterine yazı yazmış :W
https://twitter.com/#!/AndersBBreivik -
DiKeyEy bunu yazdı:
-----------------------------
yanlız adam sert ve ciddi.. almanlar çok yakında monarşiye geçicek.. bu onun hazırlığı.. görüceksiniz..
türkiye de öyle,, hatta ordu artık 2ye bölünmeye hazır.. kaddafi abinin inmesi bekleniyor..
-----------------------------yürü be :D
-
irwa bunu yazdı:
hayır benim şimdi kafama takıldı bu gerizekalı hiç mi objektif kanallardan araştırma yapmamış o kadar sayfayı yazarken hep yanlı yayınları okursan biz soykırımcı oluruz kötü oluruz sende böyle b.k yoluna gidersin
gereksiz eleştiri hayranlıktır bu adamTürk düşmanı deilde neden benim ülkem bu kadar muhteşem tarihe sahip olamadı die kıskanmıştır..
katılıyorum sana Bu mahlukat kendısını,kendı ırkını ustun gorduqu ıcın bı nevı turklerı yanı bızım gecmısımızı tarıhımızı kıskandqı ıcın -
Shlopss bunu yazdı:
irwa bunu yazdı:
hayır benim şimdi kafama takıldı bu gerizekalı hiç mi objektif kanallardan araştırma yapmamış o kadar sayfayı yazarken hep yanlı yayınları okursan biz soykırımcı oluruz kötü oluruz sende böyle b.k yoluna gidersin
gereksiz eleştiri hayranlıktır bu adamTürk düşmanı deilde neden benim ülkem bu kadar muhteşem tarihe sahip olamadı die kıskanmıştır..
katılıyorum sana Bu mahlukat kendısını,kendı ırkını ustun gorduqu ıcın bı nevı turklerı yanı bızım gecmısımızı tarıhımızı kıskandqı ıcın
-----------------------------o kadar sayfayı zaten yazmamış bi çeşit derleme yapıyo kendisi buna manifesto diyolar bide
-
ya merak ettim bu ırkçı salak kendi görüşüne göre kaç tane yabancı öldürdü orada yada degişik dinden birilerini ?? hepsi hristiyanmıydı yada norveçli anlamadım bu nasıl faşist, olay karıştırıp yamyamlıga dönmüş galiba (:
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------14-18 yas arasi mahsum 98 genci oldurdu diye mi ?
-
wert bunu yazdı:
Türkler’in dünyada hoşgörülü insanlar olarak tanındığını hatırlatan Norveçli, “Türkiye’de taşrada bir kente üzerinde haç sembolü olan bir kıyafetle gidin bakalım. Dayak yemeniz ya da öldürülmeniz ne kadar zaman alacak?” diye soruyor.
doğru söylüyor ama
-----------------------------benim boynumda haç war we kimse bana bugüne kadar dönüp bişi demedi hala yaşıorum görüldüğü üzre
-
geniuss bunu yazdı:
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------14-18 yas arasi mahsum 98 genci oldurdu diye mi ?
-----------------------------Kısmen. Ama temelde fikirlerinin arkasından böyle gidebilecek götü var diye.
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------wert bunu yazdı:
Türkler’in dünyada hoşgörülü insanlar olarak tanındığını hatırlatan Norveçli, “Türkiye’de taşrada bir kente üzerinde haç sembolü olan bir kıyafetle gidin bakalım. Dayak yemeniz ya da öldürülmeniz ne kadar zaman alacak?” diye soruyor.
doğru söylüyor ama
-----------------------------benim boynumda haç war we kimse bana bugüne kadar dönüp bişi demedi hala yaşıorum görüldüğü üzre
cam açmadığın sürece inanmam:D:D:D