folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder Bir Satanistin Anıları

Bir Satanistin Anıları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

hp32 bunu yazdı:
    -----------------------------
    kanka sakin ak ? :)

iyi paylaşım sıradışı eyw.
    ----------------------------

Sakinim kanka =), paylaşıma ii dedim, seninde dediğin gibin sıradışı :)
    Ama Satanistlere diyecek bişi bulamadım :D

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek
    Satanizm nedir bu uzun konuyu özetlememi istiyorsun peki satanizm elitist bir dindir. Sadece seçilmiş insanlar girebilir sizin medyada gördüğünüz net aleminde ki lamer script kiddielerle bağdaştırabileceiğiniz insanlardır. Allah vardır ama şeytan ona karşı gelip kendi hükümranlığını sürebilmektedir. Bu iradenenle neler başarabileceğinin en büyük göstergesidir.

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    Satanistler bu Hükümdarlığın Kıyamete kadar olacağı inancınada sahip değiller midir?
    Allahın varlığını kabul etmeleri ilahi kitapları onayladıklarını gösterir çünkü..
    Eğer böyle ise Şeytana inanmaları ne derece mantığa yatkındır..

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek
    Kıyamet peki kıyametten sonra ne olacak? Bir bilgin yok o zaman sorgulama

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

Chaoser bunu yazdı:
    Sadece seçilmiş insanlar girebilir sizin medyada gördüğünüz net aleminde ki lamer script kiddielerle bağdaştırabileceiğiniz insanlardır.

Bizim gördüğümüzü sende görüyosun, ayrıca ben onları kastederek bunlara angut demedim..
    Şeytanın geçici hükümdarlığına rağmen Allaha karşı Şeytana tapmalarından angut dedim...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek

Ne satanizm i ya:D One LOOO:D  En iyisi Kemalizmdir. İşde Gazi Mustafa Kemal Atatürk 'ün kemalizm i açıklanayan bazı sozleri:

Hürriyet olmayan bir memlekette ölüm ve çöküş vardır. Her ilerleyişin ve kurtuluşun anası hürriyettir. 1906

Ben askerliğin herşeyden ziyade sanatkarlığını severim. 1912

Savaş için düşmanı ordugahımızda beklemektense, onu uzaktan karşılamak yeğdir. 1914

Tarih bir milletin kanını, varlığını hiçbir zaman inkar edemez. 1919

Bütün ümidim gençliktedir. 1919

Bizim görüşümüz -ki halkçılıktır-kuvvetin, kudretin, egemenliğin, yönetimin doğrudan doğruya halka verilmesidir, halkın elinde bulundurulmasıdır. 1920

Adalet gücü bağımsız olmayan bir milletin, devlet halinde varlığı kabul olunamaz. 1920

Büyük Türk ordusu! Dünyanın hiçbir ordusunda yüreği seninkinden daha temiz ve daha sağlam bir askere rastgelinmemiştir. 1921

Hürriyet ve istiklal benim karakterimdir. 1921

Hiçbir zafer amaç değildir. Zafer, ancak kendisinden daha büyük bir amacı elde etmek için belli başlı bir vasıtadır. 1921

Millete efendilik yoktur. Hizmet vardır. Bu millete hizmet eden onun efendisi olur. 1921

Basın milletin müşterek sesidir. Başlıbaşına bir kuvvet, bir okul, bir öncüdür. 1922

Tam bağımsızlık, ancak ekonomik bağımsızlıkla mümkündür. 1922

Yarım hazırlıkla, yarım tedbirle taarruz, hiç taarruz etmemekten daha fenadır. 1922

Bayrak bir milletin bağımsızlık alametidir. Düşmanın da olsa hürmet etmek lazımdır. 1922

Eğitim işlerinde behemahal muzaffer olmak lazımdır. Bir milletin hakiki kurtuluşu ancak bu surette olur. 1922

Her çiftçi ailesinin geçineceği ve çalışacağı toprağa sahip olması mutlaka lazımdır. Vatanın sağlam temeli ve bayındır hale getirilmesi bu esastadır. 1922

"Zamanın değişmesi ile hükümlerin değişmesi inkar olunamaz" kaidesi adalet sistemimizin temel taşıdır. 1922
    Türkiye' nin gerçek efendisi, hakiki üretici olan köylüdür. O halde, herkesten daha çok refah, saadet ve servete müstehak olan köylüdür. 1922

Okulun vereceği ilim ve irfan sayesindedir ki Türk Milleti, Türk Sanatı, Ekonomisi, Türk Şiir ve Edebiyatı bütün güzellikleriyle gelişir. 1922

Okul, genç beyinlere insalığa saygıyı, millet ve ülkeye sevgiyi, bağımsızlık onurunu öğretir. 1922

Biz barış istiyoruz dediğimiz zaman tam bağımsızlık dediğimizi herkesin anlaması gerekir. 1923

Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir. 1923

Siyasi, askeri zaferler ne kadar büyük olurlarsa olsunlar, ekonomik zaferlerle taçlandırılmazlarsa meydana gelen zaferler devamlı olamaz, az zamanda söner. 1923

Memleket mutlaka modern medeni ve yeni olacaktır. Bizim için bu hayat davasıdır. 1923

Yeni Türkiye Devleti temellerini süngüyle değil, süngünün de dayandığı ekonomi ile kuracaktır. Yeni Türkiye Devleti cihangir bir devlet olmayacaktır. Fakat yeni Türkiye Devleti bir ekonomi devleti olacaktır. 1923

Bir millet ki resim yapmaz, bir millet ki heykel yapmaz, bir millet ki tekniğin gerektirdiği şeyleri yapmaz, itiraf etmeli ki o milletin ilerleme yolunda yeri yoktur. 1923

Devrim yasası, eldeki yasaların üstündedir. Bizi öldürmedikçe, bizim kafalarımızdaki akımı boğmadıkça, başladığımız devrim ve yenilik bir an bile durmayacaktır. Bizden sonraki dönemlerde de böyle olacaktır. 1923

Büyük başarılar, değerli anaların yetiştirdikleri seçkin çocukların yardımıyla meydana gelir. 1923

Toplumdaki başarısızlığın sebebi, kadınlarımıza karşı gösterdiğimiz ihmal ve kusurdan doğmaktadır. 1923

Kadınlarımız erkeklerden daha çok aydın, daha çok verimli, daha çok bilgili olmak zorundadırlar. 1923

Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak! 1923

Bizim dinimiz, ulusumuza, değersiz, miskin ve aşağı olmayı salık vermez. Tersine Allah da, Peygamber de insanların ve ulusların onur ve şereflerini korumalarını buyuruyor. 1923

Kılıç ve saban; bu iki fatihten birincisi, ikincisine daima mağlup oldu. 1923

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. 1923

Bu memleket dünyanın beklemediği, asla umut etmediği ayrıcalıklı bir varoluşa sahne oldu. Bu sahne en az 7 bin senelik bir Türk beşiğidir. Beşik doğanın rüzgarıyla sallandı; beşiğin içindeki çocuk doğanın yağmurlarıyla yıkandı, o çocuk doğanın şimşeklerinden, yıldırımlarından, kasırgalarından evvela korkar gibi oldu sonra onlara alıştı; Onların oğlu oldu. Birgün o doğa çocuğu, Doğa oldu; şimşek, yıldırım, güneş oldu; Türk oldu... Türk budur. YIldırımdır, kasırgadır, dünyayı aydınlatan güneştir.

Dünyada herşey için, medeniyet için, hayat için, başarı için, en hakiki mürşit bilimdir, fendir. 1924

Bütün dünya bilsin ki, benim için bir yandaşlık vardır: Cumhuriyet yandaşlığı, düşünsel ve toplumsal devrim yandaşlığı. Bu noktada yeni Türkiye topluluğunda, bir bireyi bunun dışında düşünmek istemiyorum. 1924

Savaş zaruri ve hayati olmalıdır. Milletin hayatı tehlikeye maruz kalmadıkça savaş bir cinayettir. 1924

Türk milletinin istidatı ve kati kararı medeniyet yolunda durmadan, yılmadan ilerlemektir. 1924

Türk milletinin karakter ve adetlerine en uygun olan idare, cumhuriyet idaresidir. 1924

Yeni kuşak, en büyük cumhuriyetçilik dersini bugünkü öğretmenler topluluğundan ve onların yetiştirecekleri öğretmenlerden alacaktır. 1924

Öğretmenler! Cumhuriyet, fikren, ilmen, fennen, bedenen kuvvetli ve yüksek karakterli muhafızlar ister. Yeni nesli bu özellik ve kabiliyette yetiştirmek sizin elinizdedir. 1924

Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. 1925

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenindir. Başarı "Başaracağım" diye başlayanın ve "Başardım" diyebilenindir. 1925

Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre malik olmak, seçtiği dinin icaplarını yapmak ve yapmamak hak ve hürriyetlerine maliktir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. 1925

Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım. 1925

Yaptığımız ve yapmakta olduğumuz inkilapların amacı, Türkiye Cumhuriyeti halkını tamamen çağımıza uygun ve bütün mana ve biçimiyle uygar bir toplum haline değiştirmektir. 1925
    Biz Türkler, bütün tarihimiz boyunca, hürriyet ve istiklale sembol olmuş bir milletiz. 1927
    Gençliği yetiştiriniz. Onlara ilim ve irfanın müspet fikirlerini veriniz. Geleceğin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız. 1927

Bombasırtı olayı (14 Mayıs 1915) çok önemli ve Dünya savaş tarihinde eşine rastlanması mümkün olmayan bir olaydır. Karşılıklı siperler arası 8 metre, yani ölüm kesin. Birinci siperdekilerin hepsi kurtulmamacasına düşüyor. İkinci siperdekiler yıldırım gibi onların yerlerine gidiyor. Fakat ne kadar imrenilecek bir soğuk kanlılıkla biliyormusunuz? Bomba, şarapnel, kurşun yağmuru altında öleni görüyor, üç dakikaya kadar öleceğini biliyor ve en ufak bir cekinme bile göstermiyor. Sarsılma yok. Okuma bilenler Kur' an-ı Kerim okuyor ve cennete gitmeye hazırlanıyor. Bilmeyenlerse Kelime-i şahadet getiriyor ve ezan okuyarak yürüyorlar. Sıcak cehennem gibi kaynıyor. İşte bu Türk askerindeki ruh kuvvetini gösteren dünyanın hiçbir askerinde bulunmayan tebriğe değer bir örnektir. Emin olmalısınız ki Çanakkale savaşlarını kazandıran bu yüksek ruhtur.

Mahkum olmak istemeyen bir milleti taht-ı esaretinde tutmaya muktedir olacak kadar kuvvetli müstebidler artık bu dünya yüzünde kalmamıştır.(1924)

Medeni eser vücuda getirmek kabiliyetinden mahrum olan kavimler hürriyet ve istiklallerinden tecrid olunmaya mahkumdurlar.(1924)

Meseleleri hadiselere göre değil, hakikati vecihle mutalaa etmek lazımdır.(1924)

Mevcudiyet-i milliyemize düşman olanlar ile dost olmayalım.(1923)

Muhaberede yağan mermi yağmuru, o yağmurdan ürkmeyenleri ürkenlerden daha az ıslatır.(1914)
    Netice-i katiyye daima taarruzla alınır.(1924)

Tarihimizi okuyunuz, görürsünüzki milleti mahveden harap eden fenalıklar hep din kisvesi altındaki küfür ve melanetten gelmiştir.(1923)
    Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.

Türk çocuklarında kabiliyet her milletinkinden üstündür. Türk kabiliyet ve kudretinin tarihteki başarıları meydana çıktıkça, bütün Türk çocukları kendileri için lazım gelen hamle kaynağını o tarihte bulabileceklerdir. Bu tarihten Türk çocukları istiklal fikrini kazanacaklar,o büyük başarıları düşünecekler, harikalar yaratan adamları öğrenecekler, kendilerininde aynı kandan olduğunu bilip bu kabiliyet ile kimseye boyun eğmeyeceklerdir.(1924)

büyük ve tarihi olayları büyük milletler yaşayabilir

bir ulusun başarısı, mutlaka bütü ulusal güçlerin bir yöne yönetilmesiyle mümkündür

en iyi kişi, kendinden çok, bağlı olduğu toplumu düşünen, kendini onun varlığın ve mutluluğunun korunmasına adayan insandır

bizim bakış açımız - ki halkçılıktır gücün, iktidarın, egemenliğin halkın elinde bulundurulmasıdır. yine kuşku yokki dünyanın en güçlü temel ilkesidir

ulus sevgisi kadar büyük bir sevgi yoktur

aslolan iç cephedir. bu cephe bütün memleketin, bütün milletin vücüda geçirdiği cephedir

ilham ve kuvvet kaynağı milletin kendisidir

öldüreceğiz diyenlere karşı öldürmeyeceğiz diye harbe gidebiliriz. ama ulusal yaşantı tehlikede olmadıkça harb bir cinayettir

eğer vatan denilen şey; kupkuru dağlardan taşlardan, ekilmemiş sahallardan, çıplak ovalardan, şehirler ve köylerden ibret olmasaydı, onun zindan dan hiç bir farkı olmazdı.
    insan ne kadar zengin ve refah sahibi olursa olsun, bağımsızlıktan mahrum bir millet, gelişmeler önünde uşak olmaktan öte bir davranışı hak edemez...

bir millet esir yaşamaktansa yok olsun daha iyi!bunlardan dolayı YA İSTiKLAL ÖLÜM...
    tam bağımsızlık denildiği zaman, tabiki siyasi, ekonomik, adli, askeri, kültürel vs...her konuda tam bağımsızlık ve hür olamk demektir. bu saydıklarımın her hangi birinde bağımsızlıktan mahrum olmak, millet ve memleketin gerçek anlamıyla bütün bağımsızlıklardan mahrum olması demektir.

egemenlik ulusundur
    özgürlüğünde, eşitliğinde , adaletinde dayanak noktası ulusal egemenliktir

hak verilmez alınır

hürriyet olmayan bir memlekette ölüm ve izmihlal(yok oluş) vardır. her terakkinin ve kurtuluşun anası hürriyettir.

ulusal onurumuzu ve kutsal birliğimiz her şeyi yabancıların çiğnediği bir vatanda yaşamaktansa ölmeyi yeğlerim

özgürlük uğruna savaşırken esir düşmek insanı alçaltmaz, düşman bile saygı duyar
    en büyük gerçeklerve gelişmeler, düşüncelerin özgür olarak ortaya konulması ve karşılıklı alınıp verilmesi ile ortaya çıkar ve yükselir

düşmanın süngüsü altında ulusal birlik olmaz

Bu gün vardığımız sonuç,yüzyıllardan beri çekilen ulusal belalardan uyanış ve bu sevgili yurdun her köşesini sulayan kanların bedelidir.Bu sonucu , Türk gençliğine emanet ediyorum.

Demokrasi ilkesinin en çağdaş ve en mantıklı uygulamasını sağlayan hükümet biçimi Cumhuriyet'tir.

En büyük gerçekler ve gelişmeler, düşüncelerin serbestçe ortaya konması ve düşünce alışverişi ile ortaya çıkar veyükselir.

Efendiler,(başkalrına)benzemekte ve (başkalrını kendimize) benzetmekte övünmemeliyiz.Çünkü biz ,bize benzeriz.

Benim için en iyi korunma yeri,milletimin bağrıdır.
    Millete efendilik yoktur;hizmet etmek vardır.Bu millete hizmet eden, onun efendisi olur.

Arkadaşlar, Türk milleti şimdiye kadar ispat etti ki,yenilikçi ve devrimci bir millettir.

Yurdu korumaktasavunma hattı yoktur,toprağı savunma vardır.Bu toprak baştan başa bütün yurttur.

işde kemalizm budur.Yok öle şeytan meydan:D Bizim kitabımızda ya istiklal ya ölüm vardır:D

Long Live Turkey..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

Chaoser bunu yazdı:

Ne demek kıyametten sonra ne olacak bi bilgin yok...
    Hoca müslüman biri olarak kurana, peygambere ve hadislere inanıyorum...
    Bunlar kıyametten sonra neler olacağını bildiriyor...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek
    Satanizmi ikiye ayırmak gerekiyor belkide.Satanizm ve Modern Satanizm şeklinde.Satanizmin ilk ortaya çıktığı dönemde satanistler şeytanın aslında kötü olmadığına inanıyorlardı ve sadece ayin ve ibadetlerini yapıyorlardı.Şeytanın esasında kötü olmadığına inandıkları içinde doğal olarak eski satanistler kötülük yapmazlardı.Günümüzün modern satanizminde ise işler değişti.Günün satanistleri şeytanın kötü olduğuna inanıyorlar ve evil'a yani kötülükle içe içe olan şeytana tapıyorlar.Kedi kesmeler, bakire kızları kurban etmeler sonradan ortaya çıkmıştır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek
    noel_baba bunu yazdı:

Chaoser bunu yazdı:

Ne demek kıyametten sonra ne oalcak bi bilgin yok...
    Hoca müslüman biri olarak kurana, peygambere ve hadislere inanıyorum...
    Bunlar kıyametten sonra neler olacağını bildiriyor...

Bu yüzden deist olamyı seçtim zaten mesela cehennem tasviri sıcaklık yakma vs çok saçma birşey bence kainatı yaratan tanrı ceza olarak bu kadar sıradan birşeymi bulacak  

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek

ya chaoser hoca ne secilmisi.Herkes olamaz secilmis olanlar v.s o ney la oyle secildinde noldu amk kicim satanistleri

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
Toplam Hit: 14880 Toplam Mesaj: 61